free download 78 travel guides written by experts

Caravana X Factor a ajuns la Bucuresti

Sute de persoane au venit să arate că au factorul X

Audiţiile X Factor din capitală sunt în toi la această oră. Sute de oameni s-au strâns astăzi în faţa Palatului Copiilor, locul în care Răzvan Simion, dar şi câştigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, le-au dat întâlnire acelora care cred că au factorul X şi că pot deveni câştigătorii super premiului în valoare de 120.000 de euro. Caravana X Factor îşi încheie astfel căutările factorului X începute pe 24 mai, la Craiova. Urmează audiţiile cu juriul! Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică îi vor întâmpina pe cei care vor trece în etapa următoare a audiţiilor, planificată pentru începutul lunii iulie.

De la răsăritul soarelui, sute de concurenţi au venit la Palatul Copiilor din Bucureşti să demonstreze că au voce, chiarismă, că pot face show la puterea X şi că pot transmite emoţie. De la puşti până la persoane trecute de prima tinereţe, cu toţii au venit entuziaşti de şansa pe care X Factor le-o oferă, au cântat, au dansat şi au glumit cu gazdele show-ului, cu toţii având un singur scop, acela de a ajunge în faţa juriului şi a convinge că merită să devină următorul superstar al României.

Căutările următorului X Factor au început pe 24 mai la Craiova şi au continuat la Sibiu, Arad, Cluj, Iaşi şi Galaţi, pentru a se încheia astăzi la Bucureşti.

Mai multe informaţii despre super show-ul care va reveni în această toamnă la Antena 1, pot fi aflate accesând site-ul oficial: www.xfactor.a1.ro sau pagina de Facebook: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 08.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *