free download 78 travel guides written by experts

“Caravana TVR 3” ne arata Romania turistica

Duminică, 21 iunie 2009, „Caravana TVR 3” porneşte la drum spre cele mai atractive şi mai pitoreşti zone turistice din ţara noastră.

Realizat alternativ de studiourile TVR din Cluj, Iaşi, Craiova şi Timişoara, în fiecare duminică din perioada 21 iunie – 6 septembrie, programul transmis de TVR 3 îşi propune să aducă în prim-plan frumuseţea neexploatată, istoricul, tradiţiile, obiceiurile, evenimentele şi personalităţile diferitelor regiuni turistice din România. Aşadar, telespectatorii care nu au decis încă unde îşi vor petrece concediul se pot  inspira urmărind „Caravana TVR 3”.

Prima destinaţie, de duminică, 21 iunie, ora 19.30, este Sovata (Transilvania), mai precis malul lacului Ursu, renumit pentru proprietăţile sale balneoclimaterice. Telespectatorii se pot întâlni aici, într-o transmisiune directă, realizată de TVR Cluj, cu specialişti balneologi, autorităţi locale şi mici întreprinzători din zonă, care le vor prezenta atracţiile regiunii, dar şi problemele cu care se confruntă. Fondul muzical al emisiunii va fi asigurat de ansamblul de muzică populară maghiară tradiţională din comuna Voivodeni şi de Ansamblul „Cununa Mureşană”. Nu vor lipsi nici tentaţiile gastronomice, reţetele specifice, cu ingrediente savuroase, preparate de cei mai buni bucătari.

Prezentatorii programului sunt Ramona Raus şi Sergiu Vitalian Vaida, iar producător este Karen Sebesi, de la TVR Cluj.

Realizatorii au pregătit şi un concurs pentru telespectatorii fideli, care pot câştiga, prin tragere la sorţi, un sejur de două persoane la un hotel de 4 stele din Sovata.

În această vară, „Caravana TVR 3” va poposi şi la Vatra Dornei (următoarea destinaţie a Caravanei, pe 28 iunie 2009), Târgu Neamţ, Slănic Moldova, Baziaş, Ţara Haţegului, Govora, Clisura Dunării, Rânca etc.

Bucuresti, 19.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *