free download 78 travel guides written by experts

Caravana Traieste Sanatos

Peste 530 de persoane din regiunea Bucureşti-Ilfov au dobândit informaţii despre un stil de viaţă sănătos, în cadrul caravanei „Trăieşte Sănătos” organizate de Patronatul Medicinei Integrative

Timp de 8 luni, caravana „Trăieşte Sănătos” a poposit în 12 locaţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov: Centrul Sf. Vasile, Asociaţia Ateliere Protejate, Şcoala Specială nr. 9, Asociaţia Copiilor Handicapaţi Fizic din România, Fundaţia Viaţa şi Lumina, Fundaţia Estuar, Club A, Centrul Consim (1), Centrul Consim(2), Hotel Howard Johnson, localitatea Baloteşti şi localitatea Cornetu. Evenimentele au fost organizate de Patronatul Medicinei Integrative în cadrul organizaţiilor non guvernamentale din Bucureşti şi judeţul Ilfov dar şi in cadrul Centrului de Consiliere şi Integrare pe Piaţa Muncii pentru persoanele cu dizabilităţi din regiunea Bucureşti-Ilfov.

Peste 530 de persoane au participat la activităţile desfăşurate în cadrul caravanei, beneficiind de informaţiile şi investigaţiile medicale realizate de medicul Catrinel Popescu. În cadrul caravanei au fost distribuite 250 de tricouri şi sute de pliante sau broşuri referitoare la un stil de viaţă sănătos.

Caravana „Trăieşte Sănătos” a fost organizată de Patronatul Medicinei Integrative prin Centrul de Consiliere şi Integrare pe Piaţa Muncii pentru persoanele cu dizabilităţi Bucureşti-Ilfov, în cadrul proiectului “Reţea regională pentru promovarea şi aplicarea conceptelor economiei sociale, în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilitati” proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin intermediul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte in Oameni!.

Fiecare eveniment a fost structurat în două părţi: o sesiune de discuţii referitoare la un stil de viaţă sănătos (Ex. importanţa unei alimentaţii sănătoase, necesitatea activităţii fizice regulate pentru menţinerea unui tonus bun etc.) şi o sesiune de investigaţii medicale (Ex. teste de determinare a glicemiei, a indicelui de masă corporală și a tensiunii arteriale).

La evenimentele caravanei au participat angajaţii Patronatului Medicinei Integrative, beneficiarii centrului, angajaţii şi colaboratorii altor organizaţii partenere, public larg.

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *