free download 78 travel guides written by experts

Caravana Organic Fest porneste din Plaza Romania

Odată cu venirea sezonului rece, organismul nostru devine mai vulnerabil și are nevoie de o alimentație sănătoasă și îngrijire suplimentară. Vino în Plaza România, în perioada 9-11 noiembrie, la Caravana Organic Fest și află mai multe despre cum îți poți întări sistemul imunitar și te poți bucura de o viață sănătoasă pentru tine și familia ta.

Timp de 3 zile, Plaza România va deveni “destinația perfectă pentru o viață sănătoasă”. Vizitatorii se vor putea bucura de gustul și avantajele nutritive ale alimentelor bio și eco și vor avea posibilitatea să achiziționeze produse obținute în mod ecologic, fără îngrășăminte chimice. De la produse bio alimentare, de bază, până la produse de curățenie sau cosmetice, toate se vor regăsi la standurile din Plaza România. 

În plus, specialiștii în domeniul produselor organice vor oferi degustări și demonstrații de folosire ale produselor, precum și sfaturi pentru adoptarea unui mod de viață sănătos.

Caravana Organic Fest va porni din Plaza România și va continua în toată țara, comunicând către publicul larg importanța transformării unui stil de viață sănătos într-un obicei zilnic.

Printre participanții la Caravana Organic Fest se numără: Zenith Group, Bios Natura, Delice Soap, Anima Plant, Apisab, Oleomet, Apusenimed, Miledy Naturals, Zaha Chocolat, Eco Make-up, Laboratoarele Medica Pronatura, Biostar 2011, Delly Savon, Careless, Fanny, Sissy Moda, Euralia.

Despre Organic Fest – „ BeOn – Pentru o viață sănătoasă”

Produsele expuse în cadrul Caravanei Organic Fest se încadrează perfect în conceptul “BeOn – Pentru o viața sănătoasă”:
· Bio: alimente, dulciuri, delicatese, vinuri, produse apicole etc.;
· eco: detergenți, aparatură pentru gătit, produse de curățenie etc.;
· Organice – cosmetice – creme, produse de îngrijire, make-up, produse de înfrumusețare, produse pe bază de ulei de argan și de lapte de capră etc.;
· naturiste/naturale: ceaiuri, siropuri, suplimente nutritive, produse de medicină naturistă, produse din plante medicinale etc.

Eveniment organizat de Expopedia International, în parteneriat cu Plaza România.

Informații despre Caravana Organic Fest în Plaza România pot fi găsite și pe Facebook: //www.facebook.com/expopedia.fairs, //www.facebook.com/plazaromania, precum și pe www.expopedia.ro și www.plazaromania.ro.

Bucuresti, 09.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *