free download 78 travel guides written by experts

Caravana GAUDEAMUS din nou la Cluj

Sărbătoarea Cărţii şi a Lecturii îşi deschide porţile săptămâna viitoare la Cluj! În perioada 13-17 aprilie va avea loc cea de a XII-a ediţie a Târgului de Carte GAUDEAMUS – Cluj-Napoca.

Fiind cel mai vechi şi reuşit târg al Caravanei GAUDEAMUS, primit cu entuziasm de publicul clujean încă de la primele ediţii, GAUDEAMUS Cluj s-a impus în agenda culturală a Transilvaniei drept cel mai important eveniment cultural-expoziţional al fiecărui an. 

Aşa cum şi-a obişnuit publicul în ultimii ani, Târgul de carte GAUDEAMUS Cluj-Napoca, organizat de Radio România, prin echipa GAUDEAMUS, în parteneriat cu Radio Cluj, îşi va aştepta vizitatorii în Piaţa Unirii cu o bogată ofertă de carte şi un program de evenimente dinamic şi plin de surprize!

Edituri de prestigiu, distribuitori de carte, instituţii culturale şi de învăţământ se vor întrece în a prezenta publicului vizitator cele mai noi apariţii editoriale, cărţi pentru toate vârstele şi gusturile, alături de semnificative reduceri de preţuri. Viitorii studenţi sunt aşteptaţi la GAUDEAMUS Cluj pentru a consulta oferta educaţională a unor instituţii de învăţământ superior cu tradiţie universitară din România!

Preşedinte de onoare al acestei ediţii a Târgului va fi Ruxandra Cesereanu, prozatoare, poetă şi eseistă, autoare a unor studii de referinţă despre universul concentraţionar şi perioada comunistă din România.

Alături de Ruxandra Cesereanu, maestru de ceremonii al acestei ediţii, scriitori de primă mărime, prozatori, eseişti şi critici literari vor lua parte la prezentări şi lansări de carte, dezbateri şi întâlniri cu cititorii.

Noutăţile şi programul Târgului de carte GAUDEAMUS Cluj 2011 vor fi prezentate în cadrul conferinţei de presă, programată pentru data de marţi, 12 aprilie, ora 12.00, la sediul Radio Cluj.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 13 aprilie, ora 12.00.

Programul de vizitare a Târgului va avea următorul calendar:
– miercuri, 13 aprilie – sâmbătă, 16 aprilie: 10.00 – 19.00
– duminică, 17 aprilie: 10.00 – 14.00

Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Mai multe detalii pe pagina web www.gaudeamus.ro.

Bucuresti, 08.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *