Kinodiseea

Caravana ETTI pleaca la drum

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi, în parteneriat cu Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi, lansează cea de-a treia ediţie a “Caravanei ETTI”, un proiect ce îşi propune să prezinte oferta educaţională a facultăţii noastre în rândurile tinerilor din liceele Moldovei.

Din echipa care va promova Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iaşi fac parte cadre didactice tinere, doctoranzi dar şi studenţi membri activi ai Ligii Studenţilor Electronişti. Aceştia vor distribui materiale promoţionale, pliante şi broşuri care cuprind oferta educaţională, condiţiile pentru a deveni student la ETTI, condiţiile de studiu şi cazare, programul de burse dar şi oportunităţile pe care le au absolvenţii acestei facultăţi.

“Anul acesta am decis să venim în întâmpinarea dorinţei elevilor claselor de ani terminali din licee de a afla informaţii legate de facultatea noastră pentru a lua o decizie mai din timp în alegerea unei facultăţi. Din acest motiv organizăm aceasta caravana în toamnă, nu în primăvară ca până acum. Ne bucuram de interes în rândul viitorilor studenţi deoarece domeniul electronicii, telecomunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei este unul de perspectivă pe piaţa muncii din Romania şi din Uniunea Europeană.” – a declarat lector dr. ing. Cristian Aghion, coordonatorul caravanei din acest an.

În prima etapă, caravana va ajunge în 23 de licee din judeţele Moldovei, în perioada 16-20 noiembrie, după cum urmează:
–    luni, 16 noiembrie, oraşele Bacău şi Roman;
–    marţi, 17 noiembrie, oraşele Vaslui şi Bârlad;
–    miercuri, 18 noiembrie, oraşele Suceava şi Botoşani;
–    joi, 19 noiembrie, oraşele Paşcani, Tg-Neamţ si Piatra Neamţ;
–    vineri, 20 noiembrie, oraşele Focşani şi Tecuci.
In etapa a doua, care va avea loc în luna decembrie, caravana ETTI va fi prezentă în liceele din municipiul Iaşi.

Bucuresti, 14.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *