Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Caravana cu premiile de la “Roata Norocului” a pornit prin tara, la familiile nevoiase

Bursucu: "M-am simtit ca un Mos Craciun!"

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi au ajuns la cateva dintre familiile nevoiase pentru care au luptat vedetele in emisiunea "Roata Norocului".

Premiile obtinute de concurentii vedeta la "Roata Norocului", in beneficiul unor cazuri sociale, au plecat saptamana trecuta spre destinatarii lor din tara. In prima zi a traseului caravanei sociale "Roata Norocului", camioanele incarcate cu premii au ajuns la cateva familii din Bucuresti.

Prima oprire a fost acasa la familia Butnariuc, intr-un apartament modest din zona Militari. Aici, mama locuieste cu cei sapte copii intr-o singura camera si o bucatarie. Cei opt membri ai familiei au fost foarte fericiti sa ii primeasca pe Bursucu si pe Ana-Maria Barnoschi.

"M-am simtit ca un Mos Craciun! Am fost fericit sa ii vad pe acesti copii bucurandu-se de fiecare data cand mai deschideau un pachet", a spus Bursucu.

In aceeasi zi, caravana "Roata Norocului" si-a continuat traseul spre familia Tufaru. Maria Tufaru cu greu si-a putut stapani emotiile atunci cand i-a vazut pe Bursucu si Ana-Maria Barnoschi. Femeia isi creste singura stranepotul in varsta de 7 ani, Andrei, dupa ce fiul ei a decedat. Andreea Banica a jucat la "Roata Norocului" pentru ei si a reusit sa le aduca zambetul pe buze.

Pentru familia Paun a castigat multe premii Jean de la Craiova. Doamna Maria isi creste singura cei opt copii intr-un apartament inchiriat, platit cu greu dintr-un salariu modest. Cei noua membri ai familiei s-au bucurat de o sumedenie de premii, dar si de cei 20.000 de lei, castigati pentru ei de Jean de la Craiova, la "Roata Norocului".

Show-ul "Roata Norocului" poate fi urmarit in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *