free download 78 travel guides written by experts

Caravana Copilariei felicita copiii de ziua lor

Peste 6000 de copii aflaţi în cele cinci tabere de sinistraţi din localităţile Spanţov, Chiselet şi Mânăstirea şi în centre de plasament din ţară sărbătoresc Ziua Copilului alături de “Caravana Copilăriei” iniţiată de compania Alka.

“Caravana Copilăriei” porneşte azi la Şcoala pentru clasele I-VIII nr. 6 din zona Străuleşti, Bucureşti de unde va prelua felicitări-mesaj pregătite de copiii de aici pentru cei din taberele de sinistraţi. Caravana se va opri de asemenea în fiecare tabără şi va oferi copiilor câteva momente de spectacol cu clowni, poveşti şi mesaje de felicitare. Dulciurile vor fi înmânate autorităţilor care le vor distribui ulterior, conform procedurii standard.

Începând din 29 mai “Caravana Copilăriei” a vizitat centrele de plasament din Cluj, Bacău, Constanţa şi Bucureşti unde a oferit dulciuri copiilor.

În cadrul acţiunii vor fi dăruite peste 6 tone de dulciuri către peste 5200 de copii instituţionalizaţi, 700 de copii din taberele de sinistraţi şi 250 de elevi ai Şcolii Nr. 6.

“Am dorit să aducem copiilor o bucurie de ziua lor, să îi facem să simtă că sunt deosebiţi şi că merită tot ce este mai bun chiar dacă şansa, astăzi, este mai puţin generoasă cu ei” spune Amir Krenzia, Director General Alka Co.

Iniţiativa Alka este susţinută de Şcoala pentru clasele I-VIII Nr. 6 din Bucureşti, de Direcţiile Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Bucureşti, Cluj, Bacău, Constanţa şi cele trei primării din Spanţov, Chiselet şi Mânăstirea, judeţul Călăraşi.

Bucuresti, 1.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *