free download 78 travel guides written by experts

Caravana Coca-Cola raspandeste magia sarbatorilor de iarna

Caravana Coca-Cola a pornit în călătoria sa prin România și, timp de 2 săptămâni, răspândește spiritul Crăciunului în drumul său. Până pe data de 20 decembrie, consumatorii din Ploiești, Brașov, Sibiu, Timișoara și București o pot vizita și se pot bucura de toate surprizele pregătite pentru ei.

În 2014, îndemnul pe care Coca-Cola îl adresează tuturor consumatorilor este „Fă pe cineva fericit!”. Sticla Coca-Cola de sărbătoare a fost primul indiciu că este mai ușor decât oricând să aducem zâmbete pe fețele celor din jur. Continuând în același spirit, Caravana este pregătită să își primească vizitatorii într-un cadru de poveste, specific Crăciunului, și să le ofere acestora momente de magie.

”Istoria Coca-Cola a fost întotdeauna strâns legată de spiritul Crăciunului. Caravana Coca-Cola marchează, de fiecare dată, cel mai așteptat moment al anului, fiind una dintre tradițiile primite cu entuziasm de către toți consumatorii noștri. Anul acesta ne-am propus să îi ajutăm pe aceștia să îmbrace în haine de sărbătoare darurile pregătite pentru cei dragi și să se bucure de magia Caravanei”, declară Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola România şi Moldova.

Pentru ca bucuria oferită celor dragi să fie și mai mare, ajutoarele lui Moș Crăciun din Caravană vor îmbrăca în haine de sărbătoare cadourile pe care consumatorii le pregătesc pentru cei apropiați. Surprize și daruri speciale vor întregi experiența memorabilă a Caravanei.

Urmând direcția campaniei ”Fă pe cineva fericit”, care îi inspiră pe consumatori să ofere momente de bucurie celor din jur, vizitatorii Caravanei vor avea la dispoziție și aplicația Radar For Good, prima platformă mobilă de voluntariat care funcționează asemenea unui radar de fapte bune. Prin intermediul unei hărți interactive, utilizatorii pot urmări cazurile înregistrate în proximitatea lor în aplicaţie și pot da o mână de ajutor și acum, în preajma sărbătorilor.

În 2014, Caravana Coca-Cola de Crăciun a petrecut 2 zile în București și va vizita în continuare 4 orașe mari din țară, pe parcursul a 10 zile, revenind la final, pentru alte 2 zile, în Capitală. Călătoria va avea următorul traseu:
– 8 Decembrie – Ploiești, parcarea Palatului Culturii (16:00 – 22:00)
– 9 Decembrie – Ploiești, parcarea Ploiești Shopping City (16:00 – 22:00)
– 10 și 11 Decembrie – Brașov, Piața Sfatului (16:00 – 22:00)
– 13 și 14 Decembrie – Sibiu
– 16 și 17 Decembrie – Timișoara
– 19 și 20 Decembrie – București.

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *