Shadow

Caravana Coca-Cola a pornit la drum!

Coca-Cola anunță turneul Caravanei de Crăciun, aducând bună dispozitie în diferite orase ale țării, pentru a sărbătorii magia Crăciunului

Coca-Cola aduce spiritul Crăciunului în orasele din Romania odată cu revenirea celebrelor sale caravane de Crăciun Coca-Cola. Timp de aproape trei decenii, de când au luminat pentru prima dată micul ecran într-o reclamă TV la mijlocul anilor 1990, caravanele au fost un semnal al începerii sezonului festiv.

Caravana Coca-Cola 2022

În Romania, Caravana Coca-Cola va ajunge în Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Craiova, Oradea, Cluj Napoca, Constanta, Suceava, Iasi, Galati, Targu Jiu și Pitesti, unde ii va astepta pe toti cei care vor sa se bucure de atmosfera de Craciun intr-o atmosfera festiva, plina de surprize. De la festivalul Caravanei nu vor lipsi:

  • Experiente senzoriale: disponibile pentru toti cei curiosi sa descopere magia Craciunului intr-o activare multi senzoriala inedita.
  • Fotografii în décor de poveste: fotografii care se pot transforma in cărți poștale personalizate pentru familie sau prieteni.
  • O intalnire cu Moș Crăciun: ca de fiecare dată Moș Crăciun îi așteaptă pe cei prezenți să povestească și să își facă poze împreună intr-un décor magic.
  • Colinde: toti cei prezenti pot asculta sau chiar canta împreuna colinde si alte cantece de sezon, avand la dispozitie versuri din care se pot inspira.

“Caravana de Craciun Coca-Cola a devenit o tradiție îndrăgită care aduce familiile și comunitățile locale împreună pentru a se bucura de magia Crăciunului. Anul acesta, mai mult ca oricând, sărbătorim spiritul și tradiția Crăciunului și faptul că, indiferent de obstacole, acesta își găsește mereu calea de a ne aduce mai aproape, alaturi de familie, de prieteni si de alti membri ai comunitatii, bucurandu-ne împreuna de aceste momentele de sarbatoare.” – Iuliana Nedelcu – Marketing Director Coca-Cola România

Caravana Coca-Cola dă startul oficial al Crăciunului, pornind la drum cu parada dintre Piața Victoriei -în jurul orei 18:45- și Piața Unirii din București. Programul complet al turneului fiind disponibil pe https://www.coca-cola.ro/marketing/campanii/craciun-magic. Iar pentru toți cei care nu pot participa la festivalul Caravanei de Craciun Coca-Cola, acestia se pot bucura de un joc de sezon în aplicația Coca-Cola, oferindu-le sansa de a castiga premii surprinzatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *