free download 78 travel guides written by experts

Caravana Adstarter a pornit in cautarea noilor publicitari

Echipa ADstarter va fi prezentă în SNSPA începând cu 15 octombrie pentru prezentarea proiectului, înscrierea în program a primilor studenți interesați și derularea sesiunilor de consiliere.

Caravana Adstarter va porni în căutarea studenților ce vor să devină specialiști în comunicare. Miercuri, 15 octombrie vor avea loc primele întâlniri cu studenții începând cu ora 11.00 în sala 104 din noul sediu SNSPA. Studenții vor afla de la echipa ADstarter care sunt oportunitățile proiectului, iar cei interesați se vor putea înscrie pe loc în programul de consiliere profesionala și stagii de practică din Mercury360 Communications.

În perioada octombrie-noiembrie 2015, studenții înscriși în program vor intra în contact cu consilierii Adstarter pentru a beneficia de interpretarea testelor vocaționale disponibile pe www.advocation.ro și primirea de sfaturi în ego-marketing. Sesiunile de consiliere se vor derula în SNSPA la etajul 3, în spațiul special amenajat pentru proiect, precum și în sala 309. Consilierii vor sta la dispoziția studenților pentru conturarea profilului lor profesional necesar obținerii jobului pe care și-l doresc.

Studenții care vor fi beneficiat de interpretarea testului vocațional, precum și consilierea în ego-marketing își vor putea depune cv-ul și scrisoarea de intenție pentru participarea la stagiul de practică din Mercury360 Communications. Dintre aceștia, vor fi selectați 160 studenți ce vor testa viața de publicitar dintr-o agenție timp de o lună în perioada noiembrie 2014 – august 2015. Aceștia vor primi o bursa pe perioada stagiului, iar la finalul programului 8 dintre cei cu cele mai bune rezultate vor primi oportunitati de angajare.

Mai multe detalii despre proiect, precum și pașii ce trebuie urmați pentru înscrierea în program se regăsesc pe www.adstarter.ro, www.advocation.ro și pe pagina de Facebook a proiectului.

Proiectul are un grup-țintă de 500 studenţi la comunicare pentru activitățile de consiliere și orientare în cariera și presupune implicarea a 160 de studenţi în stagii de practică în agenţie. Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013. Investeşte în oameni!, Axa prioritară nr. 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”.

Bucuresti, 14.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *