Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cara Delevingne se alătură Samsung în misiunea de a trimite primul selfie în spațiu

Samsung o trimite pe Cara Delevigne într-o misiune intergalatică

Samsung Electronics Co. Ltd a anunțat astăzi o misiune îndrăzneață, anume lansarea unui Galaxy S10 5G în stratosferă, oferind utilizatorilor șansa unică de a-și trimite propriul selfie în spațiu. Cara Delevigne, model, actriță și filantrop a fost desemnată reprezentanta misiunii „SpaceSelfie”.

Cara a anunțat că se alătură campaniei pe contul ei de Instagram, printr-un clip behind de scenes, în care a primit vizita unui invitat surpriză – astronautul SpaceSelfie de la Samsung. Astronautul i-a dat Carei un Galaxy S10 5G, telefonul care va surprinde primul selfie în spațiu din lume și care va fi prezentat în timpul unui eveniment special în recent lansatul spațiu Samsung KX, deschis începând cu 23 octombrie.

Samsung va trimite un S10 5G în stratosferă cu ajutorul unui balon cu heliu cu super-presiune. Utilizatorii vor avea șansa să primească propriul lor SpaceSelfie prin încărcarea unei fotografii pe site-ul www.samsung-spaceselfie.com/ro/ro.

Imaginile vor fi apoi selectate fără un criteriu anume și vor fi afișate pe ecranul Dynamic AMOLED de 6.7 inci al lui S10 5G și vor avea ca background un view unic al pământului. Fotografia va fi trimisă înapoi pe pământ, iar utilizatorul o poate arăta tuturor pe social media.

Prin SpaceSelfie, Samsung stabilește un nou standard în ceea ce privește tehnologia mobilă. Cele peste 200 de ore pe care S10 5G le va petrece în spațiu dovedesc puterea inovațiilor pe care Samsung le aduce în industrie, prin crearea de device-uri extrem de fiabile, precum și modalitățile ingenioase prin care continuă să facă imposibilul posibil.

SpaceSelfie Samsung

SpaceSelfie cu Cara Delevingne

Delevingne e obișnuită să nu respecte limite impuse de alții și să comunice onest cu followerii ei, atât despre viața sa profesională, cât și cea personală. Este persoana ideală pentru a fi reprezentatul proiectului SpaceSelfie, inspirându-i pe ceilalți să se implice în această campanie.

Cara Delevingne afirmă: „Îmi place ideea călătoriei în spațiu și abia aștept să conduc misiunea SpaceSelfie inițiată de Samsung și să fiu astfel prima persoană care trimite un selfie în spațiu. Deja mă gândesc la cum va arăta acest selfie, care va fi cel mai bun selfie făcut de mine până acum și aștept cu nerăbdare să văd cum fanii mei vor prelua provocarea de a-și trimite un selfie în spațiu. ”

Cum va funcționa misiunea Samsung SpaceSelfie

Un balon cu super-presiune egal ca mărime cu jumătate din dimensiunea unui teren de baschet (10,5 mx 18 m) va fi lansat de pe un pad de lansare în Dakota de Sud, în SUA, transportând o cutie personalizată care va conține un S10 5G, ce va ajunge până la aproximativ 20,000 metri înălțime.

Echipamentul a fost conceput astfel încât calitatea fotografiilor să nu fie afectată de curbura pământului și de lumina reflectoare a soarelui, a cărui energie solară alimentează întreg echipamentul, inclusiv telefonul misiunii – S10 5G.

Înapoi pe pământ, utilizatorii vor primi selfie-ul lor din spațiu, doar dacă îl încarcă în prealabil pe website-ul Mission Control.

Două aplicații personalizate au fost dezvoltate pentru a facilita misiunea SpaceSelfie. Prima este o aplicație de control creată pentru a trimite și primi selfie-uri între Panoul de Comandă și echipamentul din spațiu.

Cea de-a doua este o aplicație special concepută pentru S10 5G, care comunică cu camera foto de pe platformă și care dă comanda să fie făcută poza selfie-ului care apare pe ecranul telefonului. Aplicația îi spune apoi aplicației de bază să trimită imaginea înapoi pe pământ și de acolo este livrată direct utilizatorului.

Pregătirea lui S10 5G pentru lansarea în spațiu

Odată cu S10 5G, Samsung a creat un smartphone atât de durabil încât poate rezista condițiilor și presiunii înalte din spațiu, fără să aibă nevoie de niciun fel de izolare.

S10 5G a fost supus unor testări riguroase înainte de lansare, fiind capabil să reziste la temperaturi de până la -65° C. Ecranul AMOLED dinamic de 6,7 inci al lui S10 5G a fost testat în așa fel încât să existe garanția că nu se sparge la altitudini înalte

În 2014, Samsung a colaborat cu Ellen DeGeneres la ceremonia de decernace a Oscarurilor, aceasta făcând unul dintre cele mai faimoase selfie-uri din toate timpurile. În 2019, Samsung stabilește un nou standard în tehnologia mobilă și oferă generației selfie acces la o experiență unică.

„Pentru a sărbători lucrurile uimitoare care se întâmplă pe display-urile Samsung, am decis să ducem selfie-urile la un nou nivel și să le oferim oamenilor șansa de a-și vedea propriile fotografii în spațiu. Împingem constant limitele a ceea ce este posibil și, prin SpaceSelfie, dorim să le arătăm oamenilor ce lucruri extraordinare care au la bază tehnologia Samsung se întâmplă, chiar și în spațiu”, a declarat Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *