free download 78 travel guides written by experts

Capsulele gelatinoase moi, o noua forma de prezentare a produselor naturale Hofigal

Portofoliul companiei Hofigal s-a îmbogăţit, de curând, cu o gamă de suplimente alimentare naturale sub formă de capsule gelatinoase moi, realizate cu o tehnologie avansată. Capsulele gelatinoase moi cresc biodisponibilitatea ingredientelor conţinute, permit o dozare mai precisă a substanţei active, sunt uşor de înghiţit, nu au gust sau miros neplăcut, fiind o formă de prezentare mai elegantă.

Compania Hofigal este singurul producător român care are în portofoliu capsule gelatinoase moi. Am retras de pe piaţă produsele Hofigal sub formă de capsule tari şi uleiurile conţinute în capsulele tari. Sub formă de capsule tari au fost păstrate doar pulberile de plante medicinale şi aromatice. Am ales să mergem mai departe cu această nouă formă de prezentare, capsulele gelatinoase moi, care nu conţin excipienţi. În plus, în capsulele gelatinoase moi, conservanţii sunt într-o cantitate foarte mică, afirmă doamna doctor Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal.

Capsulele cu înveliş tare sunt folosite, în general, pentru ingredientele solide, în timp ce capsulele gelatinoase moi sunt utilizate în special pentru uleiuri şi principii active solubilizate în ulei. În general, capsulele gelatinoase moi se prezintă sub formă ovoidală, având un înveliş translucid sau opac din gelatină glicerinată (care se dizolva în tubul digestiv), sunt închise ermetic şi conţin substanţă activă. Compania Hofigal a realizat capsule gelatinoase moi de înaltă calitate, folosind o tehnologie specială.

Capsulele gelatinoase moi sunt mai eficiente decât comprimatele sau capsulele cu înveliş tare atât din punct de vedere al administrării, cât şi în ceea ce priveşte absorbţia lor la nivelul mucoasei digestive. Gelatina din care sunt realizate constă, în principal, dintr-o proteină uşor de digerat de către enzimele din tractul intestinal, ceea ce face ca principiile active să fie eliberate şi absorbite în fluxul sangvin. În plus, etanşarea ermetică acţionează ca o barieră de protecţie, care apără nutrienţii de oxidare şi degradare. Capsulele gelatinoase moi oferă suplimentului stabilitate, minimizează formarea radicalilor liberi şi împiedică râncezirea substanţei conţinute, în special a uleiurilor. Prin încapsularea conţinutului se evită, totodată, mirosurile neplăcute.

Printre noile produse Hofigal sub formă de capsule gelatinoase moi se numără uleiul de peşte, sursă bogată de acizi graşi esenţiali Omega 3, uleiul de cătină, un concentrat natural polivitaminic, ce revigorează şi tonifică organismul, dar şi Larvalbina, un produs apicol cu totul special, cu un puternic efect energizant, revitalizant şi de îmbunătăţire a funcţiei sexuale şi a fertilităţii.

Bucuresti, 16.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *