free download 78 travel guides written by experts

„Capitala

 5 zile de muzică LIVE prin RDS.Link din Lisabona!
   
RCS & RDS a transmis LIVE pe Internet, în perioada 26 – 27 mai şi 2 – 4 iunie 2006, cel mai mare festival de muzică rock din lume, ROCK IN RIO, care s-a desfăşurat în acest an la Lisabona. Evenimentul a fost oferit în exclusivitate abonaţilor RDS.Link, în mod gratuit şi a putut fi urmărit în Bucureşti şi în alte 46 oraşe din ţară.

Transmisia LIVE a înregistrat un real succes în rândul abonaţilor RDS.Link, numărul total de utilizatori care au urmărit cele 15 ore de concert a ajuns la aproximativ 21.000. Printre artiştii care au concertat la acest mega-eveniment s-au numărat Shakira, Guns N’ Roses, Anastacia, Jamiroquai, Red Hot Chili Peppers, Santana, Sting, Da Weasel, Kasabian şi mulţi alţii.

Unic deţinător al drepturilor de difuzare al concertului Rock in Rio în România, RCS & RDS a organizat cu această ocazie şi un eveniment pentru clienţii săi, care s-a desfăşurat pe data de 3 iunie în Club A, unde invitaţii au putut urmări transmisia concertelor Shakira, Jamiroquai, Guns N’ Roses, Da Weasel şi Red Hot Chili Peppers.

Festivalul Rock in Rio – Lisabona se află la cea de-a 4 a ediţie (prima ediţie s-a desfăşurat în anul 1985) şi este cel mai mare concert de muzică rock din toate timpurile, ce are loc în afara Braziliei pentru a doua oară în istorie.

RDS.Link Live! – mişcarea care a redefinit Internetul – este serviciul premium de la RDS.Link, care oferă  conţinut de video streaming LIVE, prin conexiunea de Internet, la o rezoluţie şi o calitate extraordinară de 640 x 480 px şi sunet stereo! Iar acum, prin noua conexiune de Internet Fiber Link abonaţii beneficiază de ultra-viteze, de până la 10 Mb/s cu prietenii din cartier şi până la 2 Mb/s viteză în Internet. La toate acestea se adaugă traficul nelimitat şi o linie telefonică RDS.Tel inclusă în abonament, cu până la 2.230 minute naţionale gratuite lunare în reţele fixe şi mobile!

Bucuresti, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *