free download 78 travel guides written by experts

„Cap limpede” revine din 10 ianuarie la Digi24

Roxana Lăzărescu și Cristian Tudor Popescu analizează actualitatea politică

Digi24 va transmite vineri, de la ora 20:00, prima ediție din acest an a emisiunii „Cap limpede”. Roxana Lăzărescu și Cristian Tudor Popescu trag linie și analizează evenimentele petrecute în săptămâna care abia se încheie, prima din anul 2020.

Producția marca Digi24, având formatul unui talk-show cu invitat permanent, își propune să facă bilanțul la finalul fiecărei săptămâni.

Timp de o oră, în prime-time, jurnalista Digi24 va analiza, împreună cu invitatul său, cele mai importante evenimente ale săptămânii și vor pune realitatea politică internă și internațională într-o lumină nouă, sub forma unui dialog cu replici sigure și argumente memorabile.

Roxana Lăzărescu
Roxana Lăzărescu

«Dacă e ceva constant în această meserie imprevizibilă, este felul în care te întâlnești mereu cu ocazii de neratat. Este cazul șansei, pe care o consider un privilegiu, de a colabora cu Cristian Tudor Popescu, un gazetar pe care-l urmăresc dintotdeauna. Vom discuta împreună despre cele mai importante subiecte ale săptămânii și vom „limpezi apele”, așa cum spune și motto-ul emisiunii. Nu ratați, deci, „Cap limpede”, vineri, de la ora 20:00!”», spune Roxana Lăzărescu.

Jurnalista Roxana Lăzărescu a absolvit în 2001 Facultatea de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar în 2002 și secția de Jurnalism a aceleiași universități. Și-a început parcursul profesional în 2004, la Radio France Internationale, a continuat ca producător la BBC România și reporter BBC World Service și din 2010 a făcut pasul către televiziune. Din 2014, Roxana Lăzărescu face parte din echipa de jurnaliști Digi24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *