metalshow

Cantonament de pregatire pentru Hotel FM

Reprezentanţii României la Eurovision intră într-un program intens de repetiţii

Vineri, 1 aprilie, membrii trupei Hotel FM se mută la Bucureşti şi intră într-o perioadă de pregătire intensivă pentru prestaţia lor în concursul Eurovision 2011. Într-un spaţiu special amenajat pentru ei in Televiziunea Română, David Bryan, Gabriel Băruţa şi Alex Szus vor lucra cu specialişti pe mai multe direcţii. Astfel, "cantonamentul" organizat pentru ei de TVR include repetiţii pe parte tehnică, lecţii de voce, interpretare, coregrafie. Va fi cea mai bună ocazie pentru băieţii de la Hotel FM (care locuiesc la Oradea) să repete împreună cu viitoarele lor colege de scenă la Dusseldorf, dansatoarele Roxana Ureche şi Alexandra Elena Gherase. Coregrafia va fi coordonată de Florin Botiş, iar pregătirea vocală se va face sub îndrumarea Medei Horjan.

Stagiul de pregătire al reprezentanţilor români la Eurovision va fi dublat de apariţiile trupei Hotel FM în diverse emisiuni tv: vineri, în programul Iulianei Tudor "O dată’n viaţă" (de la ora 21.00) şi duminică, 3 aprilie, în emisiunea de la TVR internaţional "Votaţi Hotel FM" (ce va începe tot de la ora 21.00).

Această etapă de pregătire va include şi evoluţia băieţilor de la Hotel FM în evenimentul din 9 aprilie, de la ora 17.00, transmis în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional.

DUSSELDORF, VENIM! – va fi un spectacol de susţinere a participării României la Eurovision 2011, transmisiune directă de la Sala de spectacole a M.A.I.

La fel ca şi anul trecut, TVR organizează înaintea plecării artiştilor români la concursul Eurovision un spectacol la care şi-au anunţat deja participarea personalităţi, oficialităţi, artişti, sportivi. Lor li se adaugă reprezentanţii altor trei ţări la concursul Eurovision (Slovacia, Bosnia – Herţegovina şi Republica Moldova), precum şi foşti reprezentanţi români la acest concurs: Nicola (2003) şi Mihai Trăistariu (2006).

Bucuresti, 31.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *