free download 78 travel guides written by experts

Cantaretul britanic Engelbert Humperdinck, bunic pentru 9 nepoti

La inceputul lunii decembrie, regele muzicii romantice va concerta pentru prima data in Romania oferindu-le astfel fanilor sai posibilitatea de a asculta melodii inconfundabile marca Engelbert Humperdinck, piese ce au atins cele mai inalte cote ale top-urilor internationale din anii ’60- ’70 . „Release me”, „Quando, Quando, Quando”, „The Last Waltz”,”After the lovin’” vor fi doar cateva dintre melodiile ce vor face deliciul publicului spectator de la Sala Palatului din capitala pe 3 decembrie incepand cu ora 19:00.

„Nu as putea renunta vreodata la ceea ce fac, pentru ca lumea spectacolului se afla in sangele meu.”- Engelbert Humperdinck.

Desi, este extrem de ocupat cu programul celor peste 140 de concerte pe care le sustine anual in intreaga lume, celebrul cantaret britanic Engelbert Humperdinck se declara norocos pentru ca acasa il asteapta de fiecare data o familie fericita si numeroasa. Nascut in India intr-o familie cu zece copii, Engelbert Humperdinck si-a creat propria familie alaturi de sotia sa Patricia Healey, cu care este casatorit de mai bine de 40 de ani. Humperdinck este pe de o parte tatal a 4 copii, dar si bunicul celor 9 nepoti. Sensibilitatea sa pentru copii si-o manifesta frecvent, implicandu-se in diferite actiuni de sprijinire a copiilor care se confrunta cu probleme grave de sanatate. Acesta face eforturi permanente pentru a le intinde o mana de ajutor copiilor bolnavi de cancer sau infestati cu virusul HIV.

In prezent , Engelebert Humperdinck sustine concerte in cadrul turneului „World Tour” in prezenta a sute de mii de fani din Statele Unite . Acestea vor fi urmate in lunile noiembrie si decembrie de reprezentatii memorabile in Anglia, Israel, Romania si Rusia.

Biletele pentru concertul programat la Sala Palatului din Bucuresti in data de 3 decembrie au fost puse in vanzare si sunt disponibile la punctul de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro si in reteaua Eventim.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
Categoria 4: 90 RON
Categoria 3: 140 RON
Categoria 2: 190 RON
Categoria 1: 250 RON
VIP: 400 RON
VIP Gold: 600 RON

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *