free download 78 travel guides written by experts

Cantareata Corina se alatura duminica seara juriului “Bravo, ai stil!”

Duminica, in a doua Gala a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, cantareata Corina se alatura celor trei jurati – Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu.

Cele 9 participante ramase in concurs se lupta pentru a evita cea de-a doua eliminare ce va avea loc in aceasta duminica, in cadrul Galei “Bravo, ai stil!”.

Corina, una dintre cele mai spectaculoase aparitii din showbiz-ul autohton, va oferi in show de zile mari, alaturi de dansatoarele sale.

“«Bravo, ai stil!» mi se pare o emisiune cool, foarte frumoasa. Este foarte curajos sa realizati o emisiune despre stil, iesita din canoane. Aceasta emisiune aduce ceva nou, ceva fresh, ceva wow… Ceva ce imi place mie. Formula juratilor mi se pare senzationala!”, spune Corina.

Concurentele vor uimi publicul si juriul cu alegerile lor vestimentare: tema aleasa in aceasta Gala este provocatoare – “vedete internationale”.  Fiecare dintre cele 9 concurente va adopta stilul inconfundabil al unui star care le-a inspirit in mod deosebit. Marilyn Monroe, Beyonce, Charlie Chaplin vor fi doar cateva dintre aparitiile de poveste din Gala de duminica seara.

Nu ratati un show total si o eliminare dureroasa, duminica aceasta de la ora 20:00, la Kanal D. Gusturile se disputa la “Bravo, ai stil!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *