free download 78 travel guides written by experts

Cannes Lions si Berlin School for Creative Leadership lanseaza programul CANNES CREATIVE LEADERS

Trei burse sunt disponibile pentru cei care doresc sa aplice la cel mai interesant joint venture educational al momentului – programul Cannes Creative Leaders, un produs al parteneriatului intre Cannes Lions si Berlin School.

Jucatorii de top ai comunitatii de marketing si comunicare din Romania au o noua sansa prin accesarea bursei, aceasta acordandu-se doar profesionistilor din industrii care nu au inca un Gold Lion in palmares.

Data limita pentru depunerea aplicatiilor este 1 martie 2010.

Programul, care este adresat unui numar de aproximativ 30 de participanti, se intinde pe o perioada de doua saptamini, una dintre ele avand loc la Berlin si cea de-a doua la Cannes Lions.

Daca in saptamina de la Berlin participantii vor avea parte de studii intensive cu profesorii scolii dedicate liderilor creativi, in perioada festivalului Cannes Lions ei vor avea acces la toate seminariile si workshop-urile din cadrul evenimentului, dar si la proiecte desenate special pentru grup.

In Romania, parteneriatul dintre cele doua prestigioase entitati a fost anticipat in 2009, prin traningul oferit de Michael Conrad studentilor de la The Alternative School for Creative Thinking, platforma educationala care le ofera sansa de specializare in contextul Cannes Lions tuturor tinerilor de calibru din industria locala de comunicare.

Michael Conrad, initiatorul Berlin School for Creative Leadership, a venit la intalnirea cu studentii romani fiind invitat de Eliza Rogalski, liderul Rogalski-Grigoriu, care e de asemenea profesor al catedrei de PR creativ in contextul The Alternative School

La intalnirea cu tinerii aspiranti, au vorbit despre valoarea adaugata a Berlin School Eliza Rogalski, Simona Dan (Rogalski-Grigoriu) si Geo Baraian (ceo Impression Graphics), toti trei in calitate de studenti ai prestigiosului MBA.

Romania ramane tara cu cel mai mare numar de participanti la acest MBA, care pune pret pe educatia cosmopolita si pe importanta creativitatii, un element esential in definirea ADN-ului oricarui leader.

”In ultimii 12 ani am asistat la transformarea de profunzime a Cannes Lions. Dintr-un eveniment destul de snob, unde se intalneau pentru un bronz si-o sampanie buna liderii de agentii din tari unde advertisingul avea o traditie asumata, acest festival a evoluat catre un regal al diversitatii culturale si o poveste dedicata studiului ideilor valoroase, indiferent de nationalitate. Azi, la 57 de ani, Cannes Lions e o reuniune a mintilor luminate ale comunicarii – clienti si agentii – ce pun pret pe studiu, pe descoperirea tendintelor si scrutarea relaxata a viitorului.”, a declarat Teo Migdalovici, ambasadorul valorilor festivalului in Romania.

”Suntem prea saraci pentru a ne permite lucruri ieftine” spune un dicton local. Nimic mai adevarat, cand vine vorba despre traininguri si specializari de ultima generatie. Participarea la programele Cannes Lions nu e o poveste accesibila, dar nici calibrul informatiei pe care o primesti intr-un astfel de context nu se compara cu nimic altceva. E si motivul pentru care nici un client si nici un lider de agentie din Romania n-ar trebui sa rateze experienta festivalului Rivierei”, a declarat Roxana Balan, project manager The Alternative School for Creative Thinking.

Costurile participarii ca delegat, la Cannes, se ridica la 2200 de E; fee-ul participarii la The Cannes Creative Leaders Programme este de 8000 E.

Canes Lions are loc la fiecare sfarsit de iunie si reprezinta festivalul cu cea mai intensa programa de studiu, ce reuneste delegati din peste 82 de tari. Anual, evenimentul e onorat de aproape zece mii de participanti, cu specializari dintre cele mai diferite – design, art direction, brand management, productie, pr, copywriting, film, client service sau marketing.Motivatia lor? Inspiratie, deconectare, networking, confirmare a unor directii si evident, recunoastere globala pentru performantele de peste an.

– va urma –

Bucuresti, 12.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *