free download 78 travel guides written by experts

Candidatul ideal trebuie sa fie pasionat de ceea ce face, riguros, creativ si performant

SIVECO Romania va participa la cea de-a cincea editie a celui mai mare targ de cariera din Romania, Targul “Angajatori de Top”, ce va avea loc în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2008, la Sala Palatului din Bucuresti.

Piata locurilor de munca din IT este una dintre cele mai dinamice, astfel ca recrutarea, formarea si dezvoltarea celor mai buni angajati reprezinta obiective de prima importanta pentru angajatorii IT locali. „Dezvoltarea internationala a companiei noastre a determinat o crestere consistenta a echipei în ultimii ani, ajungandu-se acum la 750 de specialisti. La Targul “Angajatori de top” suntem interesati, în primul rand, sa recrutam dezvoltatori software Oracle si Java cu experienta. In acelaşi timp, le oferim şi tinerilor posibilitatea de a ni se alătura, SIVECO Romania fiind una dintre companiile care angajează multi absolventi. De altfel, cei mai multi colegi si-au început activitatea în compania noastra ca studenti. Li s-au încredintat responsabilitati în proiecte importante, de mare anvergura si complexitate, iar acum sunt Directori de Proiect sau chiar Directori de Departament” declara Dana Bichir, Quality and Human Resources Manager.

Toti angajatii SIVECO Romania au un plan de dezvoltare a carierei, în care instruirea continua ocupa un loc esential. “Candidatul ideal pentru noi este pasionat de ceea ce face, riguros, creativ, performant. Investim mult în angajati, oferindu-le cursuri de specializare, bonusuri, team-building-uri. Salariile programatorilor SIVECO sunt aliniate nivelului din UE, iar mediul de lucru este unul placut si competitiv ”, a adaugat Dana Bichir.
La SIVECO Romania, procesul de recrutare on-line este activ permanent. Mai multe informatii pot fi obtinute vizitand sectiunea “Cariere”, pe www.siveco.ro.

Bucuresti, 29.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *