free download 78 travel guides written by experts

Candidatii la presedintia Comisiei Europene, fata in fata cu Europa, Joi la 9

TVR 1 şi TVR+ transmit evenimentul unic de televiziune, în direct de la Parlamentul European, într-o ediţie specială Joi la 9, moderată de Miruna Munteanu şi Daniel Apostol, pe 15 mai, de la ora 21.10.

Pe 15 mai, în cadrul unui eveniment unic de televiziune, EBU oferă europenilor oportunitatea de a adresa propriile întrebări celor cinci candidaţi la poziţia de lider al Uniunii Europene. 400 de milioane de votanţi din 28 de ţări vor avea ocazia să-şi spună părerea privind cine ar trebui să fie următorul Preşedinte al Comisiei Europene. Evenimentul este transmis în direct şi în România, la TVR 1 şi TVR+, în cadrul unei ediţii speciale Joi la 9, moderată de Miruna Munteanu şi Daniel Apostol. Alături de ei, în platoul TVR se vor afla analistul politic Cristian Pîrvulescu şi jurnalistul Ovidiu Nahoi.

Programul structurat sub forma unei dezbateri îi are ca invitaţi pe Jean-Claude JUNCKER, reprezentantul Partidului Pupular European, Martin Schulz pentru Partidul socialist european, Guy Verhofstadt reprezentantul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, Ska Keller, reprezentanta Verzilor Europeni, Alexis Tsipras, reprezentând stânga europeană. Dezbaterea va fi moderată de Monica Maggioni, Director al canalului public RAI News24.

Dezbaterea va avea loc la Parlamentul European, şi va avea o durată de 90 de minute, ediţia specială a emisiunii de la TVR 1 derulându-se timp de două ore. Telespectatorii vor avea posibilitatea de a pune ei înşişi întrebări şi de a face comentarii prin intermediul reţelelor de socializare.

De la mijocul lunii martie, în fiecare Joi la 9, Miruna Munteanu şi Daniel Apostol îi invită pe telespectatorii TVR 1 într-o călătorie săptămânală în prezent, trecut şi viitor. Informaţia este prezentată în context, cu argumente solide şi o polemică sănătoasă. Talk-show-ul moderat de cei doi jurnalişti poate fi urmărit în fiecare joi seară, de la 21.10, la TVR 1 şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Realizatorii emisiunii le propun românilor să afle informaţii cu impact real asupra vieţii fiecăruia, să înţeleagă mai bine cine şi cum decide soarta naţiunilor, să descopere puncte de vedere diferite, prezentate în dezbateri de idei şi schimburi de argumente.

Producător: Angela Avram

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *