Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Candidați și locuri de muncă în HoReCa

Numărul de locuri de muncă în domeniul HoReCa a crescut de patru ori comparativ cu oferta de la începutul anului trecut comparativ statisticilor efectuate de BestJobs. Cele mai multe oferte sunt pentru ospătari (126 anunțuri), bucătari (118 anunțuri), barmani/barista (110 anunțuri), patiseri/cofetari (79 anunțuri), recepționeri (71 anunțuri), cameriste (65 anunțuri), manageri de restaurant sau de hotel (37 anunțuri) și șefi de sală (24 anunțuri).

În ceea ce privește repartizarea acestor joburi pe orașe, capitala are cele mai multe oferte, fiind urmată de Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Constanța.

Locuri de munca in HoReCa

Oferta de joburi include și anunțuri din străinătate. Candidații interesați pot aplica acum în Germania (27 anunțuri) pe pozițiile de bucătar și ospătar, în Franța (12 anunțuri) la ofertele pentru bucătari, barmani și cameriste, în Ungaria (9 anunțuri) ca și barmani și în Marea Britanie (9 anunțuri) unde se caută în special bucătari.

Companiile la rândul lor pot alege din rândul candidaților calificați și cu experiență în domeniul HoReCa. Pe platforma BestJobs există CV-urile a 11.412 bucătari, 6.655 patiseri/cofetari, 35.734 ospătari, 28.893 barmani, 3.939 cameriste și 11.144 recepționeri. Cei mai mulți candidați sunt în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Ploiești și Galați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *