free download 78 travel guides written by experts

Cand stii ca frigiderul tau are nevoie de o interventie de service

Una dintre cele mai utile inventii in materie de produse electrocasnice este cu siguranta frigiderul. Unii ar spune chiar ca este aparatul de care avem cea mai mare nevoie acasa (pana la urma, de gatit in sine se poate rezolva prin serviciile de catering…). Cert este ca aparatele frigorifice moderne ajuta enorm nu doar in locuinte, ci si in retail si HoReCa. Altfel, comertul modern nu ar fi posibil. Cum stii ca ar fi bine sa apelezi la reparatii frigidere la domiciliu pentru aparatul tau frigorific – fie el frigider clasic, combina frigorifica sau alt tip de aparat?! Iata mai jos cateva situatii in care sigur ar trebui sa apelezi la service frigidere si, desigur, sa chemi un specialist care sa vina la tine acasa (sau oriunde se afla frigiderul):

1. Frigiderul functioneaza cand este conectat la priza, insa nu mai raceste deloc sau nu raceste corespunzator, desi este setat aparent la gradul maxim de racire. In acest caz, nu trebuie sa accepti o functionare partiala, caci alimentele depozitate se vor altera mult mai rapid.

2. Aparatul frigorific functioneaza partial, doar in anumite zone: congelatorul raceste asa cum trebuie, insa frigiderul nu raceste corespunzator. Din nou, cauta rapid reparatii frigidere sector 4 sau in functie de zona in care locuiesti.

reparatii frigidere sector 4

3. Frigiderul pare ca functioneaza cand este pornit, se aude functionand cateva secunde, dar apoi se opreste brusc. Lumina la frigider poate fi aprinsa, insa aparatul in sine nu isi indeplineste scopul – functia de racire. Nu mai astepta, cheama un frigotehnist autorizat, un specialist cu experienta in repararea frigiderelor in Bucuresti sau oriunde ai nevoie.

4. Se aduna apa in compartimentul de legume sau se produce o dezghetare neasteptata desi aparatul functioneaza, este conectat la priza. Ceva clar nu este in regula, nu te rezuma doar sa stergi apa, actioneaza pentru ca frigiderul sa fie reparat corect.

5. In frigider se formeaza un strat gros de gheata pe peretele din spate, chiar daca ai utilizat aparent corect frigiderul si nu l-ai lasat deschis. Poate fi vorba chiar de o problema la sistemul de inchidere ermetica sau poate fi o alta problema de functionare – un specialist in reparatii frigidere va da verdictul la fata locului.

6. Problemele electrice sunt mai rare, dar apar si ele in cazul frigiderelor. Spre exemplu, sar sigurantele cand frigiderul este conectat la priza si implicit pornit. Alta problema, in spatele frigiderului in partea de jos se simte miros de plastic ars. Cu electricitatea nu este de gluma, apeleaza imediat la un tehnician frigotehnist autorizat in Bucuresti / localitatea ta, dupa caz.

7. Iti doresti ca frigiderul sa functioneze? Cu siguranta, insa daca functioneaza foarte mult motorul fara a se mai opri, asa cum trebuie cand se atinge temperatura necesara, frigiderul are clar o problema si va prezenta defectiuni mai grave daca nu se intervine cat de curand posibil.

8. Ai un frigider no frost? Daca vei observa cum curge apa pe tavanul frigiderului, in interior, trebuie sa apelezi la reparatii frigidere, servicii dedicate cu deplasare la adresa.

reparatii frigidere sector 4

9. Ai un display al panoului de comanda si observi ca nu se mai aprinde? Iata o alta problema care nu accepta atitudinea “merge si asa”…

10. Nu se mai aprinde niciun LED? Sau se aprind LED-uri de avertizare, iar congelatorul nu raceste? Suna un specialist in reparatii frigidere!

Multe alte tipuri de probleme pot aparea, toate la fel de urgente in rezolvare. Este total neindicata interventia pe cont propriu, improvizatiile pot pune in pericol aparatul frigorific, siguranta circuitelor electrice din locuinta si chiar viata utilizatorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *