Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cand spui Iunie, spui Luna Colgate – Luna Igienei Orale pentru Toti

De 11 ani, luna iunie este Luna Colgate, luna igienei orale pentru toti. Si in acest an, Colgate va promova sanatatea orala in evenimentul deja devenit o traditie, si desfasurat in parteneriat cu Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR), oferind tuturor consumatorilor ocazia de a deveni membri ai Clubului Exclusivist Colgate Total. Toti posesorii cardului Clubului Exclusivist Colgate Total pot beneficia de o consultatie stomatologica gratuita, iar cele 100 de carduri castigatoare beneficiaza de un tratament profilactic constand intr-un detartraj si periaj profesional. 2400 de cabinete de medicina dentara, participante de pe intreg teritoriul tarii, vor acorda consultantii stomatologice, materiale eductionale si mostre gratuite de produse de igiena orala posesorilor de card, gratie colaborarii dintre Colgate si AMSPPR.
Ca lider in domeniul igienei orale, Colgate isi propune sa intervina activ in educarea populatiei cu privire la igiena orala, elaborand programe educationale, cu impact local si national, prin care consumatorii au posibilitatea sa fie corect  si eficient informati despre mijloacele si produsele de ingrijire orala, precum si despre principalele reguli privitoare la mentinerea unei stari de sanatate orala optima.
党Constientizarea dobadirii unor obiceiurilor corecte de igiena orala este extrem de importanta, iar consumatorii sunt receptivi atat la sfaturile primite din partea medicilor dentisti, cat si prin implicarea directa in diferite activitati cu demers educativ. Intelegand aceasta realitate, Colgate colaboreaza indeaproape cu profesionistii in medicina dentara, dezvoltand in acelasi timp un suport educativ extins si adaptat diverselor nevoi ale populatiei, avand ca scop final  imbunatatirea parametrilor igienei orale in Romania”  declara reprezentantul Colgate – Palmolive.

„Luna Colgate” este sustinuta si de activitatile desfasurate in farmacii sau magazine, unde promoterii specializati vor distribui materiale educationale si carduri de membru al Clubului Exclusivist Colgate Total iar consumatorii pot gasi oferte speciale pentru produsele de igiena orala Colgate.
 

Bucuresti, 23.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *