metalshow

Cand ai dansat “Rumba” ultima data?

“Rumba” e obligatorie pentru petrecerile tale incendiare! 

Sonny Flame lanseaza astazi “Rumba”, o piesa care te va tine in ringul de dans toata noaptea!

Rumba, termenul sinonim petrecerilor din Cuba din secolul 19, a poposit si pe plaiurile mioritice intr-o varianta moderna si absolut spectaculoasa, personalizata noptilor de distractie, atunci cand muzica se termina abia la rasarit.


“Rumba” lui Sonny debuteaza in forta cu energie inca de la primele acorduri, iar ritmul fierbinte te provoaca sa te misti oriunde te-ai afla! Videoclipul piesei, provocator si incitant, este un adevarat tutorial de dans si iti va fi imposibil sa-i rezisti!

Sonny Flame stie exact dozele perfecte de reggae, dance si R&B pentru reteta de succes a unei piese. Combinatiile acestea i-au adus succesul in Statele Unite, unde piesele “Glamity” si “Jump Up” au fost popularizate cu ajutorul lui Akon, care le-a inclus in emisiunea lui saptamanala Hitlab si unde au adunat doar feedback pozitiv.

“Rumba” este rezultatul unei colaborari cu Boier Bibescu, despre care Sonny declara: “De fiecare data cand lucrez cu Boier Bibescu, rezonam foarte bine, piesele ies repede si fara prea mult efort, avem o conexiune buna si asa s-a intamplat si in cazul piesei .”

Te provocam sa dai play si sa te lasi cuprins de ritmurile “Rumba”!

Music & Lyrics: Boier Bibescu, Sonny Flame, Mario Roberto Stoica.  Published by Roton Music Publishing. (C) & (P) Roton Music & Alcatraz Inter Trans.

ISRC audio: RO-ROT-16-12401, ISRC extended version: RO-ROT-16- 12402, ISRC video: RO-ROV-16-12403

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *