Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Campulung si Bistrita, cele mai noi magazine PROFI

Miercuri, numarul localitatilor in care activeaza PROFI Rom Food creste la 86, odata cu inaugurarea unui magazin in Campulung Muscel, iar in ziua urmatoare, prin deschiderea celei de a doua unitati PROFI din Bistrita, lantul de retail ajunge la un total de 142 de unitati.

“De la inceputul lunii, am deschis déjà doua magazine, la Braila si Focsani, iar prin celelalte doua care isi deschid portile saptamana asta, PROFI creeaza aproape 100 de noi locuri de munca, la care se vor mai adauga si altele pana la sfarsitul anului,” a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.

Magazinul din Campulung Muscel este amplasat la parterul unui bloc de locuinte, pe Str. Gruiului nr.63, intr-un cartier  nou si foarte populat. Are o suprafata totala de 537,13 m.p. si o sala de vanzari de 281,50 m.p.

Magazinul din Bistrita, oras cu aproximativ 80.000 de locuitori, se va afla pe principala artera, Bulevardul Independentei la nr. 52, tot la parterul unui bloc de locuinte. Suprafata sa totala este de 515 m.p., iar sala de vanzari ofera 384 m.p. pentru expunerea gamei de aproximativ 5000 de produse adresate celor care merg la cumparaturi la PROFI in aceasta zona intens circulata.

Minitarguri cu bunatati de sezon, atractii diverse, muzica si dansuri populare precum si vouchere de cumparaturi sunt pregatite ca sa-i bucure pe cei care vin la intalnirea cu cele doua magazine in ziua inaugurarii.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *