free download 78 travel guides written by experts

Campionul Radu Valahu a tras un microbuz de patru tone, plin

cu concurenti, la "Splash! Vedete la apa"

Radu Valahu, campionul la skandenberg, se antreneazã cu conștiinciozitate pentru “Splash! Vedete la apã”, show-ul verii, care va începe, în curând, la Antena 1.

Și nu-i este ușor, la cele 147 de kilograme ale sale, sã facã elementele acrobatice pe care se ambiționeazã sã le execute la sãriturile sale.

Zilele trecute, însã, înainte de antrenamentele de la bazin, Radu a fãcut o demonstrație de forțã, la intrarea în complexul sportiv. Utilat cu un ham, sportivul a tras microbuzul în care se aflau zece oameni, printre care cei șapte concurenți din grupa lui si antrenorii. În total, o “povarã” de patru tone! “Primii patru-cinci metri am tras microbuzul cu concurenți într-un picior. E greu sã cuplezi pe un singur picior…. Apoi, am tras cu ambele. În comparație cu vagonul de tren plin cu oameni, care cântãrea 45 de tone, pe care l-am tras anul trecut, în decembrie, în Gara de Nord, încercarea cu microbuzul de doar patru tone a fost o… joacã pentru mine”, povestește Radu.

Radu Valahu și-a dorit sã vinã la “Splash! Vedete la apã!” pentru cã iubește apa! “Și pentru ca sunt sportiv. Fac sport de treizeci de ani. De asta am ales sã vin. Și pentru cã e o emisiune extraordinarã, o combinație perfectã între sport, distracție, mișcare. Sãrituri am mai fãcut pânã sã vin aici, dar așa, de distracție. Am sãrit inclusiv de pe un pod, la Giurgiu, direct în Dunãre, însa in picioare, într-un stil rudimentar. Aici deja e o artã. Iar eu am mobilitate. Sunt împotriva legilor fizicii la cele147 kg ale mele (râde). Ca sã faci flick-flack-uri, la greutatea mea, e greu…”, mai spune Valahu.

Bucuresti, 16.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *