free download 78 travel guides written by experts

Campionul noptilor albe, Dan Capatos, din nou preferatul telespectatorilor

Şi ieri, telespectatorii au rămas alături de Antena 1, mai multe programe ale staţiei clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor lor. Cu subiecte inedite şi de actualitate, Un show pãcãtos s-a impus şi ieri pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor. Şi emisiunea moderatã de Mirela Boureanu Vaida a fost fruntaşã ieri în topul audienţelor, iar Oana Frigescu le-a adus românilor cele mai importante ştiri ale zilei, Observator 16 impunându-se şi el ca lider detaşat de piaţã.

Un show pãcãtos a dat asearã startul dezbaterilor incendiare, campionul nopţilor albe cucerindu-şi din nou telespectatorii cu umorul sãu relaxat şi ironia detaşatã care îi fac comentariile atât de savuroase. Printre vedetele care au acceptat asearã sã fie descusute de „pãcãtos” s-au numãrat Cãtãlin Botezatu, Oana şi Viorel Lis, Marioara Zãvoranu, Costin Mãrculescu şi Ioana Popescu. Show-ul pe care Dan Capatos îl modereazã de nouã sezoane s-a impus şi ieri ca lider de piaţã la nivelul targetului all urban, înregistrând un rating mediu de 2,5 procente şi o cotã de piaţã de 10,6%. În minutul de aur, la 23:19, aproape 400.000 de telespectatori din mediul urban urmãreau discuţiile controversate din Clubul Pãcãtoşilor.

Şi emisiunea moderatã de Mirela Boureanu Vaida a fost fruntaşã ieri în topul audienţelor, în intevalul de dupã-amiazã, înregistrând la nivelul targetului all urban un rating mediu de 3 procente şi o cotă de piaţă de 14 %, aproape dublu faţã de programul oferit de postul Kanal D, care a înregistrat atunci un rating mediu de 1,7 puncte şi o cotă de piaţă de 8,1 %, la nivelul aceluiaşi target. Şi la nivelul targetului comercial 15-54, Mireasã pentru fiul meu a fost prima opţiune a telespectatorilor, emisiunea înregistrând un rating mediu de 2,4 procente şi o cotã de piaţã de 14,4%, în timp ce principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat un rating mediu de 1,6 procente şi o cotã de piatã de 9,8%, la nivelul aceluiaşi target.

Observator 16 a rãmas şi el prima opţiune pentru cei mai mulţi telespectatori. Principalul buletin informativ prezentat românilor de Oana Frigescu a înregistrat un rating mediu de 2,7 puncte şi o cotă de piaţă de 13,2 %, la nivelul targetului comercial 15-54 urban.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targeturile All Urban si 15-54 Urban
Perioada 6 iunie 2012


Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *