free download 78 travel guides written by experts

Campionii in lupta impotriva cancerului la san si a violentei

domestice premiati in cadrul Galei Premiilor Avon Foundation for Women

Peste 800 de invitaţi şi artişti din 39 de ţări au participat alături de Andrea Jung, Preşedinte şi CEO Avon Products Inc., la Gala Premiilor Fundaţiei Avon. Frumoasele vedete ale muzicii internaţionale Fergie, Natasha Bedingfield, Delta Goodrem şi actriţa Ashlez Greene au fost alături de noi pentru a premia şi a recunoaşte campionii în lupta împotriva cancerului la sân şi a violenţei domestice la nivel global.

“Premiile acordate în acestă seară sunt un simbol al efortului nostru global în eradicarea cancerului la sân şi a violenţei domestice, a importanţei programelor nostre şi a implicării fiecăruia dintre noi. Seara acesta este o onoare adusă tuturor celor care ne-au sprijinit de-a lungul activităţii noastre. Eforturilor celor 6,5 milioane de Reprezentanţi din întreaga lume, celor 40,000 de Asociaţi şi a milioanelor de consumatori au făcut posibilă donarea a peste 860 de milioane USD ”, a declarat Andrea Jung- Preşedinte şi CEO Avon Products Inc.

“Gala Premiilor Avon este unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului. Sunt încântată şi onorată în acelaşi timp să fiu prezentă alături de cei care schimbă în bine viaţa femeilor din întreaga lume. Sunt fericită să sărbătoresc alături de voi Global Voices for Change şi să premiez campionii în lupta împotriva cancerului la sân”, a declarat Fergie câştigătoarea a 6 premii Grammy şi gazda evenimentului alături de Andrea Jung.

Câştigătorii Premiilor Avon Foundation for Women

Din 2001 în cadrul galei anuale, Fundaţia Avon recunoşte meritele individuale dar şi pe cele ale organizaţiilor din Statele Unite în coordonarea proiectelor privind soluţionarea problemelor cu care se confruntă femeile. Anul acesta, Fundaţia Avon a decis să premieze programe si proiecte din întrega lume, echipe care au reuşit să arate tuturor că dăruirea şi pasiunea pot fi noi şanse la viaţă pentru femeile aflate în situaţii dificile.

Categorii :

2011 Global Breast Cancer Medical Advancement

Centrul Oncologic Barretos din Brazilia. Peste 3000 de pacienţi trec zilnic pragul acestui spital, aproape toţi fiind persoane cu venituri foarte mici. Din 2002 Avon Brazilia sprijină acest centru donând aparatură medicală de ultimă generaţie. Prin iniţiativele acestui centru în fiecare an 60,000 de femei sunt incluse în programul naţional de screening mamar în vederea detectării precoce a cancerului la sân.

Asociaţia Amazon pentru femei din Polonia susţine femeile afectate de cancer. Din 1997 Avon Polonia prin Campania de lupta împotriva cancerului la sân a sprijinit organizarea unor activităţi de recuperare după tratamentul împotriva cancerului. Peste 15,000 de femei au beneficiat până în prezent de acest program.

2011 Global Community Advocacy

Centrul pentru situaţii de criză Quezon din Filipine oferă consiliere psihologică şi adăpost temporar pentru victimele violenţei domestice.

Refuge cel mai mare furnizor de servicii specializate pe violenţă domestică din Regatul unit al Marii Britanii. Acest centru ajută victimele violenţei domestice şi persoanele dezavantajate să îşi reconstruiască viaţa şi să redescopere bucuria de a trăi.

2011 Voice for Change

Glamour Magazine Statele Unite ale Americii primeşte premiul Voice for Change pentru atenţia şi devotamentul în lupta împotriva violenţei asupra femei. În 2011, Avon împreună cu revista Glamour a iniţiat campania “Tell Somebody”. Misiunea acestei campanii este să atragă atenţia asupra actelor de violenţă domestică încurajând femeile să impărtăşească experienţele prin care au trecut.

Avon Voices

În cadrul Galei Avon Foundation for Women au fost prezente şi cele două câştigătoare Avon Voices: Selena Gittens din Canada şi Evelina Anusauskaite reprezentanta Lituaniei. Câştigătoarele au fost alese din top 10 finaliste pe baza performanţei live din cadrul finalei Avon Voices desfăşurată pe 2 noiembrie la Hard Rock Café New York dar şi pe baza celor 2,5 milioane de voturi primite din întreaga lume.

Câştigătoarele vor înregistra un album ce urmează să fie distribuit pe anumite pieţe Avon, album ce va include melodia “Be what you Believe” compus de Diane Warren, legendă a muzicii internaţionale şi câştigătoarea a premiilor Golden Glove şi Grammy.

Un procent semnificativ din vânzarea acestui album va fi direcţionat către finanţarea programelor Avon Foundation for Women. Suplimentar, competiţia Avon Voices va realiza o donaţie în valoare de 25,000 de dolari către Fundaţia Avon pentru a susţine lupta femeilor cu cancerul la sân şi violenţa domestică.

Despre Avon Foundation for Women

Este cea mai mare fundaţie înfiinţată de o companie multinaţională şi îşi propune prin programele sale să îmbunătăţească viaţa femeilor din întreaga lume. Avon Foundation for Women îşi desfăşoara activitaţile în peste 50 de ţări şi a realizat donaţii de peste 860 milioane de USD. Prin campania de luptă împotriva cancerului la sân Fundaţia Avon finanţează programe de cercetare în domeniul cancerului la sân şi asigură accesul femeilor la îngrijire medicală adecvată şi aparatură de ultimă generaţie. Prin campania de luptă împotriva violenţei domestice Avon Foundation militează continuu pentru standardul de viaţă al femeilor şi îşi propune să reducă numărul victimelor afectate de acest fenomen.
www.avonfoundation.org

About Avon Voices

Avon Voices este o competitie globală adresată femeilor şi bărbaţilor din peste 60 de ţări.
Juriul a fost compus din vedete de talie internaţională: Fergie, câştigatoare a 6 premii Grammy, Diane Warren, una dintre cele mai cunoscute compozitoare din Statele Unite ale Americii, Natasha Bedingfield, cântăreaţa şi compozitoare nominalizată la Grammy.
Categorii Compeţitie Avon Voices: Concurs Talente Muzicale şi Concurs Compoziţie Muzicală

www.avonvoices.com

Despre Avon

Cu venituri anuale de peste 10 miliarde de dolari, AVON este unul dintre brandurile de top pe piaţa mondială a produselor de înfrumuseţare. Compania este prezentă în Topul Fortune 500, clasamentul celor mai mari companii publice americane după cifra de afaceri, fiind listată şi la Bursa din New York. Astăzi, la nivel global, AVON proceseaza 1,6 miliarde de comenzi pe an, vânzând, de exemplu, un ruj la fiecare 3 secunde. Potrivit studiilor, 2 din 5 femei din lume folosesc produse AVON cel puţin o dată pe an.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *