free download 78 travel guides written by experts

Campionii Bouldering Attitude

La concursul de catarare pentru jurnalisti organizat de Duracell in cadrul “Bouldering Attitude" campionii sunt Crina Abrudan, Antena 1 si Dani Otil, National TV.

Cei patru baieti care au reusit sa ajunga sus pe panou sunt: Dani Otil, Mihai Tataru, Radio 21, Ionut Voinescu, Radio Bucuresti si Ion Constantinovici, Antena 1. Organizatorii au acordat un premiu special Crinei Abrudan pentru ambitia si daruirea de care a dat dovada. Trebuie sa fim corecti si sa precizam ca frumoasa prezentatoare de la Antena 1, a avut glezna luxata  si cu toate acestea a fost cea mai ambitioasa si curajoasa dintre concurenti. Crina Abrudan a fost felicitata la fiecare incercare de catre mascota Duracell.

Dani Otil a reusit sa ajunga de la prima incercare sus pe panou, declarand inca de la inceput ca are o tehnica speciala si anume isi imagineaza ca prizele de pe panou sunt „sani”.  

"Bouldering Attitude" este  un eveniment organizat de catre Alpin Club Carpatic Junior cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti –

Directia Invatamant si cu sprijinul Duracell. In cadrul acestui eveniment se desfasoara si Cupa Balcanica de Escalada Blocuri.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *