Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Campionatul Mondial DRL Allianz 2018 vizitează BMW Welt la 28 iulie. Una dintre cele mai importante competiţii cu drone vine la München

Bucureşti/München. Din ce în ce mai mulţi oameni de pe mapamond devin pasionaţi de cursele cu drone. La 28 iulie 2018, BMW Welt din München va fi transformată într-o arenă cu gladiatori, în care cei mai buni piloţi din Drone Racing League – campionat internaţional – se vor duela pentru un loc în finala ediţiei 2018 a Campionatului Mondial DRL Allianz, ce va avea loc în Arabia Saudită. Dronele vor zbura la viteze de peste 90 mile/oră (145 km/h) în jurul unui traseu conceput special în interiorul clădirii şi deasupra automobilelor expuse. Platoul de concurs, format din 12 piloţi foarte experimentaţi, include concurenţi din Germania, SUA, Anglia, Suedia şi Olanda, precum şi staruri germane de eGaming McStralle şi UpsidedownFPV. Fanii şi vizitatorii pot urmări evenimentul în direct şi se pot bucura de un program complementar atractiv.

Curse la mare viteză prin BMW Welt

Anul acesta, BMW a fost desemnat partener oficial al Drone Racing League (DRL), care organizează una dintre cele mai mari competiţii internaţionale din acest sport futurist, Campionatul Mondial DRL Allianz 2018. Piloţi FPV (First Person View) experimentaţi îşi vor ghida dronele DRL construite la comandă prin trasee tridimensionale complexe, atingând viteze de peste 90 mile/oră (145 km/h). Traseul din jurul arhitecturii BMW Welt, distinsă cu numeroase premii, şi a automobilelor expuse a fost creat cu acurateţe milimetrică datorită hardware-ului şi software-ului de ultimă oră. În consecinţă, aproximativ 1.000 de spectatori de pe diferite platformele din BMW Welt vor avea curse cu drone palpitante, iar piloţii de drone se vor confrunta cu un traseu atractiv şi extrem de provocator. Acest lucru necesită o cantitate foarte mare de echipament şi un nivel ridicat de organizare de ambele părţi – BMW Welt şi DRL, ale căror echipe au pregătit împreună evenimentul de câteva luni. Setarea este impresionantă: o echipă de 150 de oameni, 600 de drone de competiţie DRL identice, construite la comandă, iar restul echipamentului vine în opt camioane cu articulaţie. Odată sosite la BMW Welt, până la 3.000 de metri de cabluri vor fi întinse, inclusiv cablurile pentru furnizarea energiei pentru peste 60 de camere.

The 2018 DRL Allianz World Championship at BMW Welt on July, 28

“Cursele cu drone au devenit din ce în ce mai populare datorită DRL, care a profesionalizat sportul şi l-a transformat într-unul de masă. Aducem cursele semifinale ale Campionatului DRL la BMW Welt, astfel încât vizitatorii să poate experimenta acest sport nou îndeaproape”, a declarat Jörg Reimann, director BMW Customer Brand Experience. “Implicarea noastră se adresează unui nou public-ţintă interesant, atras de sporturi de acţiune şi cu mare afinitate pentru digitalizare, materiale de ultimă oră şi tehnologii avansate.”

Un pachet variat pentru o experienţă memorabilă

Spectacolul va începe pe 28 iulie 2018 la ora 19.00, cu semifinalele, şi se va încheia odată cu ceremonia oficială de premiere a finaliştilor, programată la ora 22.00. Spectacolul din pauză, cu o durată de 30 de minute, va fi oferit de un DJ care va menţine o atmosferă exuberantă. Cei care nu vor putea obţine un bilet pot urmări acţiunea în direct şi gratuit pe un ecran de mare dimensiuni plasat în zona fanilor plasat la intrarea BMW Welt şi a clădirii Double Cone. Fanii curselor palpitante aşteaptă cu nerăbdare programul complementar variat ce începe la ora 14.00. Muzica DJ-ilor va crea atmosfera potrivită, în timp ce camioanele culinare vor servi gustări delicioase şi băuturi răcoritoare. Cele mai noi exponate BMW “hands-on”, un simulator de zbor VR şi instrucţiuni de zbor cu drona din partea unui pilot experimentat sunt doar câteva dintre punctele de atracţie disponibile.

Cursa va fi transmisă în această toamnă pe mai mult de 90 de canale de sport din lumea întreagă. În Germania, întreaga Drone Racing League va fi difuzată în fiecare marţi, cu începere din 13 septembrie şi până la mijlocul lunii decembrie, la ProSieben MAXX.

Programul campionatului DRL la 28 iulie 2018:

OrăEveniment
14.00Deschiderea zonei fanilor şi începerea pregătirilor
18.00Deschiderea uşilor pentru zonele de bilete 1, 2 & VIP
19.00Prima parte a semifinalelor
20.30Spectacolul de la pauză
21.00A doua parte a semifinalelor
22.00Ceremonia oficială de premiere

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.bmw-welt.com.

BMW Welt – Inima mărcilor ia pulsul oraşului

Cu peste trei milioane de vizitatori anual, BMW Welt din München este cea mai vizitată atracţie din Bavaria şi a devenit o atracţie pentru vizitatori încă de la deschiderea sa în 2007. Cu arhitectura sa de avangardă, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group – BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad -, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile universuri de experienţă. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni. De-a lungul anului, vizitatorii se pot bucura de programe variate de cultură, artă şi entertainment, precum şi de locaţia populară în care au loc peste 400 de evenimente externe. Diferitele restaurante ale BMW Welt oferă o varietate de deliciile culinare, până la gastronomie recompensată cu stele Michelin. În BMW Welt Junior Campus, copiii şi tinerii se pot bucura de tururi cu ghizi şi ateliere pe tema mobilităţii şi a dezvoltării durabile.

Despre DRL

DRL este un sport de curse profesioniste cu drone pentru piloţi FPV de elită de pe mapamond. Companie de tehnologie, sport şi media, DRL combină media de clasă mondială şi tehnologia proprietară pentru a crea conţinut competiţional cu drone, care să fie atractiv pentru public. În 2018, DRL organizează o competiţie globală de şapte curse, Campionatul Mondial Allianz, care este transmisă pe ESPN, Sky Sports, ProSiebenSat.1 Media SE, Disney XD, OSN şi alte canale TV renumite din peste 75 de ţări din întreaga lume. Fondată de Nicholas Horbaczewski în 2015, DRL este o companie privată, al cărei sediu central este în New York City. Pentru mai multe informaţii despre sezonul competiţional 2018, accesaţi www.drl.io.

Pentru a vă alătura discuţiei, urmăriţi DRL pe Facebook @thedroneracingleague, pe Twitter @DroneRaceLeague şi pe Instagram @thedroneracingleague.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *