metalshow

Campionatul de Fotbal pe plaja Carlsberg incepe la Mamaia!

Carlsberg si Gazeta Sporturilor invita impatimitii fotbalului pe plaja, dar si pe cei care vor sa incerce senzatiile acestui sport, la cel mai fierbinte eveniment de pe litoral!

Campionatul de Fotbal pe plaja va avea loc in perioada 17 iulie – 14 august, iar in zilele de sambata si duminica echipa Carlsberg, desemnata in urma partidelor desfasurate in timpul saptamanii, se va duela cu echipa Gazeta Sporturilor, formata din redactorii publicatiei si vedete din lumea fotbalului romanesc, special invitate pentru acest eveniment.

Prima confruntare se va desfasura sambata, 17 iulie, de la ora 18:00, pe plaja Melody din Mamaia, cu multe premii si valuri de bere Carlsberg.

In formatia redactorilor Gazetei se vor afla 5 dintre fostii si actuali jucatori ai granzilor din Bucuresti: marele international, emblema Giulestului Rica Raducanu, Iulian Miu, fostul capitan al echipei Steaua, ex rapidistul Robert Nita, ex-dinamovistul Cosmin Pascovici si tanarul stelist Ducu Ninu.

Marca de bere Carlsberg este un fidel sustinator al sportului, fiind recunoscuta pentru implicarea in competitiile internationale de fotbal, dar si pentru dedicarea pe care o are fata de sport in general.

In 2000, Carlsberg a fost principalul sponsor al Campionatului European de Fotbal, la acel moment fiind considerata activitatea cu cel mai mare succes pentru brand, la nivel global. Chiar daca Euro 2000 a fost punctul culminant al acelui an, implicarea Carlsberg in fotbal a mai inclus Cupa UEFA, Clubul de Fotbal Liverpool, FC Copenhagen, Cupa Carlsberg in Asia.

In 2004, Carlsberg este inca o data berea oficiala a Campionatului European de Fotbal. Si in 2008, Carlsberg a fost berea oficiala si principalul sponsor al Euro 2008, berea oficiala a echipelor nationale de fotbal ale Angliei, Irlandei si Elvetiei, partener oficial al Super Cupei UEFA, precum si al Cupei FA din Anglia. Unul dintre cele mai durabile si pline de succes parteneriate din lumea fotbalului este cel dintre Carlsberg si clubul FC Liverpool, Carlsberg fiind principalul sponsor al Clubului din 1992.

Bucuresti, 16.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *