Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Campionatul de agrogolf din Las Fierbinti a fost urmarit de milioane de telespectatori

Cel mai bun serial românesc de comedie al ultimilor 10 ani a fost ieri seară lider de audiență pe toate categoriile de public.

Peripețiile din Las Fierbinți au fost urmărite în medie, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:40 – 22:52, de aproape 1.9 milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă, de la 21:30, Las Fierbinți a fost urmărit de peste 2.4 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu vârsta între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 13.6 puncte de rating și o cotă de piață de 32.2%, în timp ce următorul post clasat a obținut valori de trei ori mai mici: 3.6 puncte de rating și 8.4% share pe această categorie.

În episodul de aseară, Dorel s-a apucat de golf! Inițial a fost angajat pentru a căra crosele și echipamentul jucătorilor, dar dexteritatea l-a propulsat direct într-o competiție profesionistă de agrogolf: Campionatul național de agrogolf al milionarilor. Aflat la un pas să participe în marea finală, unde se lupta pentru un premiu de 100.000 euro, competitorii săi au venit să-l oferteze pentru a pierde concursul, temându-se de loviturile precise ale lui Dorel. Sumele astronomice de 60.000 de euro sau 75.000 de euro promise le-au luat minițile impresariilor Giani și Bobiță, care l-au susținut pe Dorel să se implice în aceste jocuri de culise.

Bucuresti, 06.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *