free download 78 travel guides written by experts

Campionatele Nationale de Ciclism de Sosea

Anul acesta Campionatele Nationale de Ciclism de Sosea vor avea loc in judetul Cluj, organizate de Federatia Romana de Ciclism in colaborare cu Clubul Sportiv InterTeam.

Dintre cele mai cunoscute nume care se vor alinia la start, il mentionam pe Eduard Novak – presedintele Federatiei Romane de Ciclism si Campion Paralimpic, Andrei Nechita – Campion National si castigatorul Turului Romaniei in 2011, participant la Jocurile Olimpice in 2012, Eduard Grosu – multiplu Campion National pe sosea, ciclocross si MTB, Sipos Zoltan – actualul Campion National la U23.

Anul acesta Campionatele Nationale, in plus fata de categoriile de sportivi legitimati (Elite, U23, Juniori si Cadeti) vor include si categorii de Copii si Amatori, pe grupe de varsta, atat Masculin cat si Feminin. Inscrierea acestora este posibila contra cost, atat online cat si la fata locului, cu o ora inainte de Start.

Desi initial evenimentele au fost programate pe 3 zile, au fost comasate din motive obiective asadar se vor desfasura pe parcursul a doua zile, 22 si 23 iunie 2013.

Concursul se va desfasura in conditii de trafic inchis, iar traseul parcurs va fi dupa cum urmeaza: pe centura Apahida-Valcele, de la intersectia spre satul Pata pana la intersectia spre satul Gheorgheni, o tura dus-intors avand 10 kilometri cu 180 m total ascensiune pe tur, pe care se vor parcurge mai multe ture in functie de categorie.

Sedinta tehnica va avea loc in 20 iunie la ora 18:00, la Facultatea de Constructii, strada Baritiu Nr. 25, Amfiteatrul C2 (la parter) si vor participa comisarii cursei, oficiali ai federatiei si ai autoritatilor locale, reprezentantul Politiei Rutiere, ai Ambulancei, Directorii Tehnici/Sportivi, reprezentanti ai mass-media.

Mai multe detalii pe www.interteam.ro
si //www.frciclism.ro.

Bucuresti, 19.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *