Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Campanie inedită MINI USA – “Creat într-un Countryman”

MINI USA a lansat noua campanie, “Creat în Countryman”, pengtru a contribui la prezentarea spaţiului pentru pasageri şi bagaje oferit de modelul MINI Countryman. Pentru a face acest lucru într-o manieră unică şi inovatoare, MINI USA a colaborat cu animatorul stop-motion Kirsten Lepore de la “hi stranger” şi duetul de diorame Nix + Gerber pentru a crea scurtmetraje în portbagajul celui mai mare şi aventuros MINI construit vreodată.

MINI - Creat într-un Countryman
Creat într-un Countryman

Concepută în parteneriat cu 360i – agenţia de publicitate digitală a MINI USA -, campania “Creat într-un Countryman” demonstrează volumul surprinzător de mare al portbagajului disponibil la noua generaţie MINI Countryman, model care a debutat în 2017. MINI Countryman dispune de banchete rabatabile şi de o podea ajustabilă a portbagajului, astfel că oferă o capacitate de 498 litri cu spătarul banchetei spate ridicat, ajungându-se la un maximum de 1.323 de litri când săptarul este rabatat. Suplimentar, un hayon de mari dimensiuni oferă un acces generos la portbagaj şi permite o încărcare uşoară.

“Această campanie intenţionează să demonstreze modul în care MINI Countryman oferă spaţiu şi versatilitate pentru gestionarea celor mai mari aventuri”, declară Patrick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *