free download 78 travel guides written by experts

Campanie CSR “Cu Dormeo te simti ca acasa!”

Studio Moderna continua campania de responsabilizare sociala «Cu Dormeo te simti ca acasa ».  Campania s-a demarat la inceputul lui 2009 si se adreseaza persoanelor sarace si celor cu nevoi speciale.

In perioada noiembrie – decembrie Studio Moderna este alaturi de  Asociatia Nevazatorilor din Romania, Filiala Interjudeteana Bucuresti, Fundatia Santal Emanuel Buzau si Centrul Judetean de Asistenta Medico-Sociala pentru bolnavi cronici din Com. Domnesti.

“Studio Moderna face asemenea donatii cu regularitate, atat catre institutii de copii, cat si catre case de batrani, persoane defavorizate. In aceste momente grele este important sa intindem o mana de ajutor persoanelor care au nevoie, sa aducem o raza de lumina si bucurie pe fetele celor care depind de noi”, a declarat Angela Biletcaia.

Vorbim de ajutorarea  persoanelor care si-au pierdut vederea la o varsta adulta si au nevoie de asistenta pentru reintegrarea in societate, de patru comunitati foarte sarace cu 400 de familii care nu au alte surse de venit decat ajutorul social si alocatia copiilor, precum si 50 de batrani cu afectiuni cronice si copiii aflati la Centrul de asistenta din Comuna Domnesti.

Studio Moderna vine in intampinarea nevoilor acestor centre prin donatii substantiale, cu produse din gama Dormeo, in special saltele cu caracteristici ortopedice si anatomice, valoarea totala a donatiilor ridicandu-se la circa 100.000 ron.

Marca Dormeo reuneste produse de calitate superioara ce raspund celor mai inalte exigente, oferind o solutie completa pentru un somn sanatos si confortabil. Saltelele Dormeo, ortopedice si anatomice  sunt fabricate in Italia, din materiale ecologice de inalta tehnologie, oferind utilizatorilor protectie impotriva bacteriilor, ciupercilor si acarienilor. Din acest motiv marca Dormeo este potrivita tuturor categoriilor de varsta dar mai ales persoanelor ce inteleg importanta unui somn odihnitor. In medie, o persoana de 50 de ani a dormit peste 6000 de zile iar de calitatea somnului depinde buna desfasurare a tuturor activitatilor zilnice. De aceea, pentru o viata sanatoasa trebuie sa avem in primul rand un somn sanatos!

“Desi suntem in plina criza financiara, nu trebuie sa uitam de responsabilitatea sociala pe care o corporatie integra trebuie sa si-o asume”, a declarat Angela Bileţcaia, Managing Director in cadrul companiei Studio Moderna Romania. “Rolul jucat de agentii economici in societate este deosebit de important insa deseori responsabilitatea sociala este privita ca si o componenta nesemnificativa. Acest lucru genereaza insensibilitate fata de cazurile sociale deosebit de grave spre care ar trebuie sa se indrepte resursele materiale ale unei companii. Studio Moderna va continua sa ofere ajutor persoanelor aflate in nevoi speciale, fara sprijin financiar dorindu-si ca in acest demers sa se alature cat mai multe companii din toate domeniile de activitate”, au mai adaugat reprezentantii companiei.

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *