free download 78 travel guides written by experts

Campanie aniversara: G Data si-a “tunat” produsul premiat

G Data aniversează 25 de ani

Numai câteva companii din industria de software de securitate se pot lăuda cu 25 de ani de existenţă. Asta explică de ce G Data Software este extrem de mândră şi de încântată să celebreze un sfert de secol de istorie şi are plăcerea de a se asigura că toţi clienţii săi se pot bucura de versiunea aniversară InternetSecurity 2010. Ediţia specială este disponibilă la preţul de 110 ron + TVA, cu licenţă pentru 3 PC-uri valabilă pe termen lung, dar numai în limita stocului.

Dr. Dirk Hochstrate, Membru al Consiliului de Administraţie G Data Software AG: "Oferind această versiune aniversară a software-ului nostru cel mai popular, dorim să le mulţumim clienţilor noştri pentru loialitatea dovedită de-a lungul anilor. Fără ei, noi nu am fi fost una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de software de securitate din lume. În opinia mea, noi ne serbăm anul acesta ziua de naştere într-un mod fastuos, dar şi utilizatorii G Data, de asemenea, au un motiv pentru a sărbători“.

Versiunea „tunată“ a soft-ului câştigător a numeroase premii are două caracteristici speciale: prima este un pachet de securitate instalat pe un memory stick de 4 GB, astfel încât programul poate fi încărcat fără nicio problemă, chiar şi pe calculatoare fără unitate optică. Desigur, stick-ul poate fi utilizat în continuare ca pe un mediu de stocare util. În al doilea rând, această ediţie aniversară vine cu o licenţă de 25 luni, faţă de durata normală de licenţiere, de numai 12 luni, ceea ce înseamnă că cumpărătorii acestui software vor primi cele mai noi actualizări de securitate pentru computerele lor pentru mai mult decât dublul timpului. Puteţi uita de grijile legate de viruşi, firewall, control parental, phishing sau spam pentru o lungă perioadă, în timp ce computerul rulează cu performanţă maximă.

Versiunea jubiliară G Data InternetSecurity 2010 poate fi achiziţionată de la partenerii noştri pe care îi găsiţi dând click pe link-ul //www.itsistem.ro/solutii-de-securitate/gdata/.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *