free download 78 travel guides written by experts

Campania Western Union „La ocazii speciale, castigi premii speciale” si-a desemnat castigatorii

Patru persoane care au înscris în campanie evenimentele speciale din vieţile lor – nuntă, botez, aniversare şi onomastică – au câştigat premii Western Union în valoare totală de 10.000 EUR

Campania Western Union „La ocazii speciale, câştigi premii speciale” şi-a desemnat ultimii patru câştigători din toţi cei care au sărbătorit momente speciale în vieţile lor şi s-au înscris în concurs.

Premiul cel mare, în valoare de 5.000 EUR, a fost câştigat de Maria Sleţian din Ciacova, judeţul Timiş. Evenimentul special cu care s-a înscris în campania Western Union a fost nunta, pe care a celebrat-o alături de alesul ei în vara acestui an.

„Pentru a ne putea organiza nunta, am contractat un credit pe o perioadă de şapte ani. Ne-am fi dorit să îl putem acoperi din banii primiţi la nuntă, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Cu premiul oferit de Western Union reuşim să plătim creditul şi să acoperim şi o mare parte din cheltuielile de botez pentru noul membru al familiei noastre, apărut între timp. Cu siguranţă, banii de la Western Union sunt cadoul perfect pentru noi acum”, a spus Maria Sleţian.

Premiul de 3.000 EUR, pentru categoria botez, a fost câştigat de Elena Trentea din Buzău iar cele două premii în valoare de câte 1.000 EUR, pentru zi de naştere şi onomastică, au revenit Irinei Haţegan din Blaj şi Ancăi Maria Marmoe din Craiova.

„Ascultând poveştile câştigătorilor, avem convingerea că am reuşit să le oferim premiile speciale la care sperau pentru ocaziile speciale din vieţile lor. În asemenea momente, banii pot fi cadoul perfect iar Western Union oferă serviciul rapid, sigur şi oriunde la îndemână de a le dărui celor dragi sau prietenilor un astfel de cadou în cele mai fericite momente din vieţile lor”, a declarat Claudia Marta, Senior Marketing Manager România şi Bulgaria.

Campania „ La ocazii speciale, câştigi premii speciale” a fost dezvoltată în urma studiului Western Union conform căruia 90% dintre românii chestionaţi au declarat că banii sunt cadoul perfect pentru ocaziile speciale din vieţile lor, cum ar fi nunta, botezul sau aniversările.

Campania Western Union s-a desfăşurat în perioada 21 iunie – 30 septembrie, invitându-i pe toţi cei care au sărbătorit un eveniment special până pe 30 septembrie să se înscrie în concurs pe www.transferdebani.ro, într-una dintre cele patru categorii disponibile: nuntă, botez, aniversare şi onomastică. Concursul a fost destinat oricărei persoane cu domiciliul în România şi cu vârsta de peste 18 ani.

Campania Western Union a oferit premii în valoare totală de 16.000 de Euro şi s-a desfăşurat la nivel naţional în toate unităţile BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Banca Românească, Bancpost, Credit Europe Bank, Garanti Bank şi Banca Comercială Carpatica care oferă serviciul de transfer de bani Western Union.

Bucuresti, 10.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *