free download 78 travel guides written by experts

Campania STOP ABANDON realizata de ASPA

Marti, 10 decembrie, a avut loc Gala STOP ABANDON organizata de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), institutie publica subordonata Consiliului General al Municipiului Bucuresti in cadrul careia a fost lansata campania cu acelasi nume.

Aceasta campanie are scopul de a combate abandonul de animale, de a descuraja cedarile in adaposturi si de a promova adoptiile.

In cadrul campaniei au fost realizate mai multe video-uri: unele de constientizare a fenomenului abandonului, iar altele care ofera solutii pentru prevenirea acestuia.

Primul scurt metraj, in regia lui Tedy Necula, este deja publicat pe pagina de Facebook ASPA Bucuresti: https://bit.ly/36zn1jR.

Campania STOP ABANDON realizata de ASPA

De asemenea, ASPA incurajeaza oamenii care isi doresc sa ajute cainii din centrele sale sa opteze pentru adoptia la distanta. Aceasta inseamna ca poti sa ai grija de unul sau mai multi dintre cainii din centre printr-o donatie lunara. Totodata ii poti vizita pentru a interactiona cu ei sau ii poti promova pentru adoptie. In cele 3 centre ASPA sunt aproximativ 1000 de caini care au nevoie sa fie adoptati.

Urmareste pagina de Facebook ASPA Bucuresti pentru a fi la curent cu urmatoarele video-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *