free download 78 travel guides written by experts

Campania “Scoala care daruieste” continua

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste 2011, ECDL ROMANIA continua campania « Scoala care daruieste » prin care se doreste popularizarea si sustinerea initiativelor umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Paste si Iepurasul ECDL poate sa lase un cadou la evenimentul vostru!

In perioada 29 martie – 10 aprilie 2011, , ECDL ROMANIA invita toti elevii si profesorii sa se inscrie la campania „Scoala care daruieste”. Elevii si profesorii care intentioneaza sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Paste 2011, le pot trimite pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 10 aprilie 2011 inclusiv si ECDL ROMANIA poate face ca Iepurasul ECDL sa le fie alaturi. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro .

Initiativele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro .

ECDL ROMANIA a lansat campania « Scoala care daruieste » cu ocazia Sarbatorilor de Iarna de anul trecut incercand sa incurajeze si sa fie alaturi de toti profesorii si elevii care dezvolta proiecte de caritate in cadrul scolilor.

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de sarbatori.

Bucuresti, 30.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *