free download 78 travel guides written by experts

Campania pentru Decorarea caselor, a birourilor dar si a restaurantelor cu bun gust!

Se spune ca prima impresie este foarte importanta.

Si se mai zice ca nu exista niciodata a doua sansa pentru prima impresie!

Deci, primul lucru pe care invitatii tai il vor remarca in casa ta, la sediul companiei tale, in hotelul tau sau chiar la evenimentul tau este DECORUL!

De aceea, in luna decembrie NO SURPRISES a mutat tinuturile magice ale tarii lui Mos Craciun in interiorul Restaurantului sau Hotelului tau, oferind clientilor o priveliste unica prin globurile, brazii, instalatiile luminoase, ghirlandele si figurinele luminate de cea mai buna calitate.

Inca nu este prea tarziu ca hotelul sau restaurantul tau sa-si ocupe locul binemeritat in galaxia NO SURPRISES a cladirilor – vedeta.

In fiecare zi, stilistii NO SURPRISES sunt gata sa duca la bun sfarsit campania pentru decorarea restaurantelor sau a hotelurilor cu bun gust avand la dispozitie cele mai noi si mai frumoase ornamente.

Cu un brad de peste … 4 metri inaltime, sania cu reni a Moshului ce parca acu pleaca spre copii ascultatori, cu toata cladirea imbracata intr-o ploaia de stelute cazatoare, cu globuri uriase rosii si aurii ce vor cobori vesele din cer, gata parca sa fie imbratisate de catre copii … hotelul se va transforma peste noapte in taramul magic din povesti!

P.S. – pentru oamenii care isi iubesc casele sau sediile firmelor si care considera ca imaginea cladirii in care isi desfasoara activitatea sau locuiesc este o carte de vizita, recomandam cel mai frumos cadou de sarbatori pentru acestea – decoratiunile NO SURPRISES!

ALEGETI NO SURPRISES!

Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

Bucuresti, 18.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *