free download 78 travel guides written by experts

Campania Orbit „Dăruiește zâmbete” continuă și în 2018

Fiecare copil merită să zâmbească. De aceea, Orbit a decis să sprijine și anul acesta SOS Satele Copiilor România, organizație care de peste 25 de ani are în grijă sute de copii defavorizați. Ajunsă la cea de-a patra ediție, campania are ca scop implementarea de programe de dezvoltare personală a copiilor printr-un program bazat pe tehnicile de integrare socială. Și anul acesta, talentata Adela Popescu este ambasadoarea campaniei Orbit Dăruiește Zâmbete.

Și tu poți dărui zâmbete cumpărând gumă de mestecat Orbit. 1% din valoarea oricărui pachet de gumă Orbit achiziționat în perioada 8 Octombrie – 30 Noiembrie 2018 va fi redirecționat către SOS Satele Copiilor. Participă la campania Orbit folosind #daruiestezambete! Astfel, îi poţi inspira și pe cei din jurul tău să se implice! Pentru mai multe detalii despre campanie, accesează: daruiestezambete.mestecaorbit.ro.

KV Daruieste Zambete

Campania Orbit Dăruiește Zâmbete de anul acesta vine în continuarea a trei ediții de success. În parteneriat cu SOS Satele Copiilor, Orbit îi va încuraja pe copii să aibă încredere în ei prin organizarea unor programe de dezvoltare personală. Copiii vor lua parte la activități menite să le dezvolte abilitățile de comunicare, de lucru în echipă și să le crească încrederea în sine printr-o corectă raportare la societate.

“Sunt foarte fericită că mă alătur acestui efort de a-i face pe copii să zâmbească, mai ales pe cei care, din păcate, până acum nu au fost atât de norocoși pe cât ar fi meritat. Sunt sigură că Dăruiește Zâmbete are sens nu numai din perspectiva banilor donați, ci și a faptului că această campanie contribuie la creșterea gradului de conștientizare a importanței zâmbetului, deoarece un zâmbet sănătos este extrem de important pentru a fi încrezător în forțele proprii, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Mă bucur foarte mult să văd cum mii de copii aflați în grija celor de la SOS Satele Copiilor zâmbesc și capătă încredere în ei”, spune Adela Popescu despre implicarea ei în campanie.

“Suntem onorați să fim parte din acest proiect aflat deja la cea de-a patra ediție. Este esențial pentru copii să fie încurajați să aibă încredere în ei și, datorită parteneriatului nostru de lungă durată cu Orbit, suntem capabili să oferim copiilor oportunități de dezvoltare personală și șanse în plus pentru un viitor mai bun. Așteptăm cu nerăbdare activitățile din acest an, pentru că Dăruieste Zâmbete aduce, an de an, nu numai surprize, ci și multe zâmbete pe fețele copiilor”, spune Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

Suma strânsă în cadrul campaniei de anul acesta va fi folosită și în acest an pentru a organiza programe de dezvoltare personală, susținute de asistenți sociali și de firme specializate în programe de educație informală. În cadrul acestor cursuri, copiii vor lua parte la activități care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile de comunicare și spiritul de echipă și să aibă mai multă încredere în ei.

Implică-te alături de Orbit în campania „Dăruiește Zâmbete” și sprijină SOS Satele Copiilor în efortul de a-i ajuta pe copii să zâmbească și să aibă încredere în ei! Fiecare pachet de gumă de mestecat Orbit contribuie la o igienă dentară adecvată la orice vârstă, te ajută să îţi păstrezi dinții sănătoși și frumoși și promovează zâmbetele copiilor – în special în timpul campaniei Smile Back care se desfășoară în perioada 8 octombrie – 30 noiembrie. Nu uita să dăruiești zâmbete pentru că fiecare zâmbet contează, chiar și al tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *