free download 78 travel guides written by experts

Campania “Oamenii Timpului” a acordat Agentiei Nationale de Presa certificatul de recunostinta

agerpress de recunostinta in semn de pretuire pentru sprijinul acordat în vederea organizării primei ediții a campaniei

Agenția Națională de Presă AGERPRES a primit din partea organizatorilor campaniei „Oamenii Timpului” un certificat de recunoștință în semn de prețuire și recunoaștere pentru sprijinul important și constant acordat în vederea organizării primei ediții a campaniei „Oamenii Timpului”, ce a avut loc la Iași, în perioada 24 octombrie – 13 decembrie 2014.

Campania „Oamenii Timpului” este organizată de Revista de cultură contemporană „Timpul”, scopul acesteia fiind acela de „recunoaștere publică a acelor personalități și organizații din plan local, național și internațional care contribuie la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, în spiritul valorilor proprii unei societăți democratice”.

Această campanie a culminat cu Gala Oamenii Timpului, eveniment în cadrul căruia au fost premiate personalități marcante din literatură, arte, educaţie şi cercetare, societate civilă, diplomaţie culturală, memorie şi istorie, jurnalism cultural, sănătate, precum și tinere valori şi antreprenori.

Despre revista „Timpul”
Revista de cultură contemporană „Timpul” a fost fondată la 15 martie 1876 de Grigore H. Grandea. Printre redactorii celebri ai revistei „Timpul” îi amintim pe Mihai Eminescu, Ion Slavici şi Ion Luca Caragiale.

Bucuresti, 18.12.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *