free download 78 travel guides written by experts

Campania Nicorette a deschis calea spre o viata fara fumuri

Peste 2000 dintre fumătorii din capitală au făcut vara aceasta primul pas în renunţarea la fumat alături de Nicorette, în cadrul unei campanii de informare desfăşurate de brand.

În luna august vizitatorii standului Nicorette din Băneasa Shopping City au avut ocazia să îşi testeze gradul de dependenţă faţă de ţigări printr-un test simplu, ce măsoară nivelul de monoxid de carbon din sânge.

În urma rezultatelor testului şi luând în considerare stilul de viaţă al fiecărui fumător, echipa Nicorette a ajutat în doar 4 weekend-uri peste 800 de persoane să îşi stabilească planul personal de renunţare la fumat, în trei paşi simpli, recomandându-le tratamentul potrivit. 

Campania s-a încheiat, dar Nicorette te ajută în continuare să renunţi la viciul fumatului, cu o gamă de produse testate clinic şi cu un profil de siguranţă dovedit în peste 30 de ani de existenţă la nivel mondial.

Dacă te numeri şi tu printre cei 89% dintre fumătorii din România care doresc să renunţe la fumat, poţi scăpa definitiv de ţigări folosind guma medicamentoasă masticabilă Nicorette Freshmint, de concentraţie 4 mg şi 2 mg, sau plasturele transdermic Nicorette, disponibil în trei concentraţii: 15 mg, 10 mg şi 5 mg.

Produsele Nicorette sunt adaptate diferitelor tipuri de fumători. Plasturii Nicorette pot fi folosiţi de cei care doresc un tratament cât mai simplu de folosit, nicotina fiind livrată în doze controlate, direct prin piele, iar guma este destinată persoanelor care vor să îşi stabilească singure doza de nicotină sau să renunţe treptat la fumat. 

Înlocuieşte ţigările cu Nicorette şi renunţă la fumat complet!

Bucuresti, 27.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *