free download 78 travel guides written by experts

Campania nationala TE ASTEPTAM IN LIBRARIE 2014 la final

EXPLOREAZA! Cartile te orienteaza

Editura Herald anunta incheierea campaniei nationale TE ASTEPTAM IN LIBRARIE 2014: EXPLOREAZA! Cartile te orienteaza, desfasurata in perioada 1 august – 1 noiembrie 2014. Cea de-a 6-a editie a campaniei a reusit sa orienteze publicul spre redescoperirea librariei ca spatiu dedicat informarii si dezvoltarii personale prin explorare culturala. Mesajul campaniei a ajuns la peste 50.000 de iubitori de carte, in 120 de librarii din toata tara si a inregistrat o crestere a vanzarilor de carte Herald cu 20% mai mare decat la editia anterioara a proiectului.

CAMPANIE nationala, RETEA nationala

Libraria devine, prin explorare culturala, locul privilegiat de intalnire cu universul lecturii. Aici se consolideaza legatura dintre cititor, librar si editor, legatura prin care aducem acest univers al cunoasterii in viata noastra, prin promovarea si consumul activ de cultura scrisa.

Peste 120 de librarii din toata tara au facut parte, in perioada campaniei, dintr-o retea a spatiilor culturale care incurajeaza vanzarea de carte. Editura Herald multumeste tuturor librariilor din Romania care, timp de 3 luni, si-au dorit sa devina ghizii Herald in explorarea titlurilor propuse in campanie. In acest proiect de mare anvergura au fost implicate cele mai importante lanturi de librarii cu acoperire nationala, printre care amintim: Librariile Humanitas, Centrul de Librarii Bucuresti, Librariile Carturesti, Librariile Alexandria, Librariile din grupul One Distribution (Bastilia, Cartea de Nisip), Librariile Nemira si Sedcom Libris Iasi. Lor li s-au alaturat librariile particulare independente, prezente marcante pe plan local, precum: Libraria St. O. Iosiv – Brasov, Libraria Mihai Eminescu – Bucuresti, Libraria Bookstory – Cluj, Libraria Esotera – Timisoara si Pravalia cu carti din Constanta.

In perioada 1 august-1 noiembrie 2014 efortul comun a adus in librarii peste 30.000 cititori, care au cumparat aproximativ 25.000 de volume Herald, dintre care 7.000 de carti au beneficiat de o reducere suplimentara de 20%.

TOPUL celor mai apreciate CARTI

In topul lecturilor preferate de participantii la campanie s-au numarat atat titlurile de popularizare a stiintei, cartile de parentaj, cat si favoritele tuturor, nemuritoarele poeme persane si cartile care dezvaluie lumii intregi cele mai bine pastrate mistere. Statisticile vanzarilor de carte Herald ne reamintesc intotdeauna de faptul ca publicul din Romania este interesat de carti autentice, surse, manuscrise si texte fundamentale, titluri care ne aduc informatii transformatoare despre ritmul si oranduirea vietii din timpuri ancestrale pana in prezent.

In editia 2014 a campaniei, a fost o adevarata bucurie sa regasim in topul vanzarilor cea mai cunoscuta carte de popularizare a stiintei din toate timpurile: Cosmos, a renumitului Carl Sagan. Alaturi de aceasta, in topul lecturilor preferate de participantii la campanie se numara editia bilingva a cartii Dao de Jing sau Mintea linistita si senina de Dalai Lama, dar si vizionarul titlu Homeopatie in psihoterapie al doctorului roman Mirela Pop, alaturi de pachetul Mistere dezvaluite ce contine 6 carti revelatoare despre evolutia oculta a umanitatii.

PREMII pentru adevaratii EXPLORATORI

Anul acesta, cei care s-au incumetat sa exploreze alaturi de noi, atat universul interior cat si cel exterior, vor avea numai de castigat! Pe data de 14 noiembrie 2014, vom afla impreuna castigatorii celor mai incitante premii puse in joc prin intermediul tombolei la care se vor castiga: 45 cursuri de dezvoltare personala, 9 zboruri cu parapanta si biplanul de epoca, 5 corturi, 4 telescoape, 10 pachete de carti. Extragerea castigatorilor are loc in data de 14 noiembrie 2014 si vor fi anuntati pe site-ul campaniei www.teasteptaminlibrarie.ro.

Alaturi de aceste premii, Editura Herald a incercat stimularea interesului pentru lectura prin organizarea a mai multor evenimente culturale. Astfel, cititorii au fost invitati sa redescopere librariile participand la evenimente precum: „Universul te asteapta in librarie!” – eveniment de popularizare a stiintei, lansarea cartii „Valtoarea mintii” – proiect destinat dezvoltarii parentajului sensibil si inteligent, „Sundao. Arta respiratiei” – incercarea noastra de a armoniza cele trei laturi fundamentale ale fiintei umane: corp, suflet si minte.

VA MULTUMIM pentru ca ati fost dornici si curiosi si ati ACCEPTAT PROVOCAREA de a explora alaturi de noi! Si, pentru ca atat universul lecturii, cat si spatiul vast al lumii exterioare ne ofera un sir nesfarsit de perspective noi, bucurii si oportunitati, speram sa ne fiti alaturi si la editiile viitoare ale campaniei „Te asteptam in librarie”!

EXPLOREAZA! Cartile te orienteaza!

Bucuresti, 07.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *