Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Campania internațională Resideo Smart Boy

Resideo lansează o campanie internațională unică, de prezentare a produselor Honeywell Home pentru o casă inteligentă și sigură.

Personajul principal al spotului Smart Boy Campaign este un băiat de 12 ani pe nume Ionel care își transformă casa într-o stațiune de vacanță, în timp ce părinții lui sunt plecați de acasă. Cu ajutorul produselor Honeywell Home, copilul se distrează de minune și, în același timp, reușește să evite pericolele și să rămână în siguranță, fără a fi necesară prezența părinților în casă.

Spotul, cu o tentă comică, prezintă mai multe produse de protecție și siguranță casnice, precum o cameră de supraveghere, un detector de monoxid de carbon, un detector de fum, un termostat și un detector de scurgeri de apă, oferind în același timp și informații utile despre acestea. Datorită lui Ionel și aventurilor sale, cei care vizualizează spotul pot afla mai multe despre modul în care produsele Honeywell Home îi ajută să își protejeze familia de pericolul invizibil cauzat de emisiile de monoxid de carbon, printr-o serie de alarme avansate pentru depistarea unui nivel ridicat de monoxid de carbon și cum detectoarele de fum îi pot salva la timp de inhalarea toxică a fumului.

În plus, aceștia pot vedea cum să mențină temperatura confortabilă acasă, economisind energie datorită termostatelor inteligente, și cum să monitorizeze potențialele incidente la domiciliu, folosind camere inteligente, dar și cum să primească notificări despre scurgerile de apă înainte ca acestea să se transforme în adevărate lacuri. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul produselor de ultimă generație oferite de Resideo.

Smart Boy Campaign KV

Campania internațională Smart Boy se desfășoară în 17 țări europene, inclusiv Cehia, Ungaria, Italia, Finlanda, Franța, România, Spania, Olanda, Suedia.

Urmăriți spotul:

Despre Resideo

Resideo este un furnizor mondial de top în domeniul soluțiilor pentru confort și siguranță în clădiri rezidențiale și distribuitor de echipamente electronice de joasă tensiune și de securitate. Având la bază o tradiție de 130 de ani, Resideo este prezent în peste 150 de milioane de locuințe, cu 15 milioane de sisteme instalate anual. Continuăm să deservim peste 110.000 de profesioniști prin divizia ADI Global Distribution care exportă în circa 100 de țări, din peste 200 de depozite din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre Resideo, va rugăm vizitați www.resideo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *