free download 78 travel guides written by experts

Campania “Geeky Love Tweets” demareaza

În luna îndrăgostiţilor, BitDefender® lansează campania online “Geeky Love Tweets” care se adresează internauţilor pasionaţi de tehnologie. Marele premiu al campaniei constă într-o excursie în doi la Roma şi o cină romantică.

Pentru a participa în campania “Geeky Love Tweets”, concurenţii trebuie să trimită un mesaj original de dragoste în limba română pe platforma Twitter către # GeekyLove. Pentru a trimite mesajul, aceştia trebuie să aibă un cont valid de Twitter. Mesajele vor fi apoi extrase şi afişate pe pagina www.bitdefender.ro/GeekyLove pe durata de desfăşurare a campaniei.

Data limită de trimitere a mesajelor este 01 martie 2010, urmând ca un juriu format din Simona Tache, blogger, Alex Rădescu, jurnalist şi blogger, Dan Dragomir, blogger, Sorin Ruşi, blogger, şi Cristian China-Birta, blogger, să le aleagă pe cele mai inventive. Decizia juriului va fi anunţată pe data de 02 martie 2010, atât pe www.bitdefender.ro/GeekyLove, cât şi pe contul de Twitter BitDefender România, @BitDefenderRo.

Pe lângă premiul cel mare, BitDefender mai oferă pentru câştigătorii locurilor 2 şi 3, 10 licenţe BitDefender Internet Security 2010 pentru 2 utilizatori, valabile 1 an, respectiv 50 licenţe BitDefender Internet Security pentru 2 utilizatori, valabile 6 luni.

„Este o perioadă deosebită pentru mii de îndrăgostiţi. Campania este adresată lor pentru că dorim să interacţionăm cu utilizatorii tineri şi să le creăm un spaţiu virtual dinamic, modern unde să poată trimite persoanei iubite cele mai inedite, originale, haioase mesaje de dragoste”, a spus Carmen Capitanescu, Marketing Manager BitDefender Romania.

Mai multe informaţii despre campanie, se regăsesc pe www.bitdefender.ro/GeekyLove.

Bucuresti, 03.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *