metalshow

Campania “Fiecare Fabia spune o poveste” si-a desemnat castigatorul

Campania* “Fiecare Fabia spune o poveste” şi-a desemnat câştigătorul. BECHEŞ FLAVIUS EUGEN din Sibiu a rămas uimit de mirare când a fost anunţat de Importatorul Škoda din cadrul Porsche România de câştigul său, un autoturism ŠkodaFabia.

“Am primit un telefon în care mi se spunea că am câştigat o maşină ŠkodaFabia. Pe moment am crezut ca este o glumă, o farsă, ştiind câte se mai întâmplă prin ţară… Nici mai târziu nu mi-a venit să cred, de aceea a doua zi m-am deplasat până la dealerul autorizat Škoda din Sibiu, Intercar, pentru a verifica din nou informaţia. Mă uit la maşina aceasta roşie şi nici acum nu-mi vine să cred că pot pleca cu ea acasă. Mă bucur foarte mult că sunt într-adevăr câştigătorul concursului, iar acest minunat cadou este foarte bine venit. Când am fost sunat de Porsche Romania chiar nu mi-a venit să cred că din toţi participanţii la promoţie, eu am fost norocosul care a câştigat maşina. Sunt efectiv copleşit de atâta emoţie şi bucurie. Íi mulţumesc lui Dumnezeu, Importatorului Škoda din cadrul Porsche România şi întregului colectiv Intercar din Sibiu. Mă bucur să constat că sunt şi firme serioase în România”, a declarat domnul Becheş.

“Campania “Fiecare Fabia spune o poveste” a avut ca premiu al tombolei o ŠkodaFabia, modelul nou lansat în România. Domnul Becheş Flavius Eugen este norocosul nostru câştigător. Ne bucurăm că acest premiu a venit exact în momentul în care el căuta o nouă maşină de familie. Importatorul Škoda din cadrul Porsche România speră ca domnul Becheş să trăiască multe poveşti frumoase alături de noul său autoturism”, a declarat Vlad Rusu, Brand Manager Škoda Romania.

* Campania “Fiecare Fabia spune o poveste” s-a desfăşurat în perioada 07.06. – 30.06.2010 la nivel naţional. Pentru mai multe detalii accesaţi www.povestilefabia.ro, precum şi site-ul importatorului www.skoda.ro.

Bucuresti, 27.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *