free download 78 travel guides written by experts

Campania „ALCOOLUL NU TE FACE MARE !

Asociaţia “Berarii României” împreună cu Institutul pentru Cercetarea şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a desfăşurat în perioada 15 mai – 15 iunie în liceele bucureştene campania “Alcoolul nu te face mare!”. Campania are ca scop informarea adolescenţilor cu privire la riscurile consumului de alcool.

Mesajul campaniei a fost prezentat liceenilor, pe de o parte, de poliţistul de proximitate, care a împărţit materiale informative şi a proiectat scurte filme educative, iar pe de altă parte de către profesorii diriginţi, la dispoziţia cărora au fost puse materiale, resurse şi metodologii de predare. În urma succesului înregistrat de acest program şi a feedback-ului pozitiv primit de la adolescenţi, Asociaţia Berarii României va continua această campanie de educare a tinerilor începând cu data de 15 septembrie, începutul noului an scolar.

Dieter Schulze, Preşedintele Asociaţiei “Berarii României” a declarat: “Din momentul creării Asociaţiei ne-am asumat rolul şi obiectivul de a promova consumul responsabil de bere. Sunt convins că putem atinge acest obiectiv prin educarea consumatorilor şi informarea acestora despre efectele nocive ale abuzului în consumul de alcool. Iar educarea se face începand de la vârste fragede. De aceea, primul pas al campaniei noastre a fost către liceeni, tineri pe care se bazează viitorul oricărei societăţii.”

“Pentru o mai bună captare a mesajului de către publicul ţintă, mesajul campaniei a fost transmis liceenilor de campionul mondial la box Leonard Doroftei, exemplu de comportament şi de reuşită în carieră. Leonard Doroftei a participat la discuţii libere cu adolescenţii, în timpul celor două vizite făcute în licee şi le-a împărtăşit acestora din experienţa sa de viaţă, prezentând şi parerea sa cu privire la raportul invers dintre consumul de alcool, succesul social şi performanţa în orice domeniu.”, a declarat Constantin Bratu, Director General al Asociaţiei “Berarii României”.

Campionul mondial la box, Leonard Doroftei, le-a adresat tinerilor un mesaj fără echivoc: “Genul de prieteni care te preferă beat, fie că sunt fete sau băieţi, sunt persoane care vor să te tragă în jos, la nivelul lor. Când începi să ai succes, devin invidioşi. Prietenii adevăraţi sunt cei care te ajută să te realizezi, să faci performanţă, în orice domeniu, şi se bucură de succesul tău.” 

Asociaţia "Berarii României" a fost fondată în Decembrie 2004 avându-i ca membri pe  Brau Union România SA, Interbrew Romanian SA, United Romanian Breweries Bereprod SRL si Ursus Breweries SA. Obiectivele majore ale asociaţiei sunt de a promova un mediu competiţional transparent în cadrul industriei de bere, de a asigura un tratament egal şi corect în faţa instituţiilor de reglementare şi de a educa consumatorii de bere cu privire la beneficiile consumului responsabil de bere.

Bucuresti, 15.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *