free download 78 travel guides written by experts

Campania AJUTA SI TU UN CATEL continua

Editura Quality Books şi Fundaţia Daisy Hope vă invită sâmbătă, 15 decembrie 2007, între orele 11.00-17.00 la ROMEXPO (pavilioanele 23-25), la cea de-a treia ediţie a CRĂCIUNULUI ANIMALELOR, o bună ocazie de a afla cum puteţi ajuta câinii fătă stăpân, dar şi de vă distra împreună cu familia şi de a cumpăra cadouri.

Acest eveniment face parte din campania AJUTĂ ŞI TU UN CĂŢEL, organizată de Editura Quality Books şi Fundaţia Daisy Hope, o campanie care îşi propune să informeze publicul despre modalităţile simple şi puţin costisitoare prin care fiecare dintre noi poate da o mână de ajutor în rezolvarea uneia dintre cele mai jenante probleme cu care se confruntă Bucureştiul – câinii fără stăpân. AJUTĂ ŞI TU UN CĂŢEL a fost demarată în octombrie 2007, prin lansarea cărţii Din Bagdad, cu dragoste, povestea salvării lui Lava din iadul războiului, dar şi descrierea incredibilelor realităţi ale unei ţări măcinate de lupte, corupţie, lipsuri şi atentate teroriste. Lava este un căţel descoperit de un batalion de puşcaşi marini într-o casă abandonată din Fallujah, oraşul din Irak unde s-au purtat cele mai sângeroase lupte în timpul războiului. Deparazitat cu kerosen şi lecuit de paraziţii intestinali cu tutun de mestecat, el devine mascota soldaţilor care îi salvează viaţa, deşi riscă să fie aduşi în faţa Curţii Marţiale pentru că astfel încalcă regulamentele.

Organizatorii militează pentru adoptarea la distanţă a unui căţel aflat deja într-un adăpost, pentru strângerea de fonduri destinate construirii unor spaţii în care să poată fi aduşi noii locatari, precum şi pentru ca animalele fără stăpân să fie castrate şi apoi eliberate din nou pe străzi, în loc de a fi ucise cu bestialitate, aşa cum se întâmplă în prezent.

Bucuresti, 13.12.2007 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *